HerNews.gr
Ελλάδα

Εξώδικο έστειλε ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του Μαρίνα

Εξώδικο έστειλε ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγή του, Μαρίνα Πατούλη, για να σταματήσει να βγαίνει δημόσια με δηλώσεις για το γάμο τους.

Ο Γιώργος Πατούλης έστειλε εξώδικο στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, θέλοντας να σταματήσει να μιλά δημόσια για τη σχέση του, με στόχο την προστασία του παιδιού τους. «Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή – εξώδικο που έχει στείλει ο Γιώργος Πατούλης στην Μαρίνα Πατούλη. 

Πληροφορίες απο το Έθνος αναφέρουν ότι ο κ. Πατούλης έστειλε στη σύζυγό του το εξώδικο μόλις την Τρίτη 23 Μαρτίου και της ζητεί να προφυλάξουν το παιδί τους από τις δηλώσεις και την υπερέκθεση με αφορμή τον χωρισμό τους.

Το πρωί της Τρίτης, 23 Μαρτίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή, «Happy Day» αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, μετά τις δημόσιες δηλώσεις της συζύγου του στο Open. «Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. “Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας”, είπα. Κατάλαβα ότι δε θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει “επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία“», είπε η παρουσιάστρια.

Μία πρώτες σχετικές δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη, μεταξύ άλλων, ήταν η παρακάτω:

“Εγώ ουδέποτε ήθελα διαζύγιο. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βιώνω μία διάψευση και ένα βαθύτατο πένθος”

Νεότερα Άρθρα

Δήμητρα Κατσαφάδου: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής στα καταστήματα της

HerNews ka

Θεσσαλονίκη: Διαφήμισαν σε βίντεο του Οργανισμού Τουρισμού ως σήμα κατατεθέν της πόλης την λέξη «μ@@ας»

HerNews ka

Νέα Σμύρνη: 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του μετά από καβγά για μια μπλούζα

HerNews ka