HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Έλενα Κρεμλίδου: “Είμαι γεννημένη για να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία”

Η Έλενα Κρεμλίδου μιλά αποκλειστικά στο Hernews και την Σοφία Λεούση, για την συμμετοχή της στο Survivor.

Αναφέρεται στο θέμα υγείας που αντιμετώπισε, τις υποομάδες και γενικότερα για όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης. Το Instagram αλλά και παλαιότερες συνεργασίες της. Ποιος άνθρωπος την βοήθησε ώστε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της ψυχαγωγίας, ενώ μετέπειτα δημιούργησαν μια γερή φιλία; 

-Ποιος ήταν ο κύριος λόγος που έκανε την Έλενα Κρεμλίδου να δεχτεί να συμμετάσχει στο Survivor;

Ο κυριότερος λόγος που είπα το «Ναι», είναι ότι σκέφτηκα πως θα ανήκω σε ένα απίστευτα μικρό ποσοστό ανθρώπων που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν κάτι τέτοιο.
Είχα δηλώσει συμμετοχή και στο
Survivor 2 αλλά δεν με είχαν καλέσει. Εφόσον, φέτος μου έγινε πρόταση θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πάω. Δεν υπήρξε δηλαδή κάποιος άλλος λόγος, πέραν της εμπειρίας; Δεν υπήρχε, όχι. Τα χρήματα είναι ελάχιστα σε σχέση με αυτά που κερδίζω καθημερινά μέσω της δουλειάς μου.

-Aφού αποχώρησες, θεωρείς πως έλαβες ό,τι, πραγματικά, ήθελες;

 Δεν ξέρω εάν θα έπαιρνα κάτι παραπάνω, πέραν της κούρασης. Σίγουρα θα γινόμουν καλύτερη αγωνιστικά, αν φυσικά δεν αντιμετώπιζα ένα θέμα υγείας. Όσον αφορά την συμβίωση στην καλύβα, σίγουρα θα ερχόμουν σε δύσκολη θέση να διαλέξω με ποια υποομάδα θα ταίριαζα περισσότερο.
Από την άλλη μπορεί να ήμουν στην απομόνωση. Δεν
ξέρω αν θα ήμουν καλύτερα ή χειρότερα, διότι μπορεί, επίσης να τα «έβαζαν» με εμένα, όπως προσπάθησαν να κάνουν και πριν φύγω.

-Το θέμα υγείας που αντιμετώπισες μέσα στο παιχνίδι, πιστεύεις ότι
οφειλόταν αποκλειστικά στις συνθήκες ή έπαιξε ρόλο και το
ψυχολογικό φορτίο;

Σίγουρα είναι ένας συνδυασμός. Αρχικά, είχα μεγάλη σωματική ταλαιπωρία. Σίγουρα δεν βοήθησε η ψυχολογία μου γιατί από ένα σημείο και έπειτα ένιωθα πως δεν ανήκω στην ομάδα, δεν ήταν ευχάριστο το κλίμα, όπως στην αρχή, γιατί υπήρχε ένας αρνητισμός, που υπάρχει ακόμα και τον βλέπουμε.
Επίσης, ένιωθα ότι η υποστήριξη
που άκουγα την ώρα που αγωνιζόμουν ήταν ψεύτικη, αφού μόλις τελείωνε το παιχνίδι δεν μιλούσε κανένας με κανέναν και ο ένας «έθαβε» τον άλλον.

-Ένιωσες αδικία από τον Νίκο Μπάρτζη, όσο ισχυριζόταν ότι θα σε
ψηφίζει ακόμα και όταν βρισκόσουν στην κλινική για λόγους υγείας;

Ο Νίκος “ξενέρωσε” που δεν μπόρεσε να με ψηφίσει όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Για παράδειγμα, όταν ψήφισε την Σοφία, έλεγε ότι θα την ψηφίζει μέχρι να φύγει. Οπότε δεν το πήρα προσωπικά γιατί ήξερα ότι τρώει κολλήματα και ένα από αυτά ήμουν και εγώ εκείνη την περίοδο.

-Αισθάνεται καλύτερα μέσα της η Έλενα, που αποχώρησε οικειοθελώς;

Φυσικά, ήταν επιλογή μου! Υπήρχε στον αέρα το «Εμείς θα κανονίσουμε ποιος θα φύγει» αλλά όπως είδε ο Νίκος, ο κόσμος με κράτησε στο παιχνίδι.

-Σε εξέπληξε η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Καλίδη;

Το περίμενα ότι ο Πάνος αργά ή γρήγορα θα έφευγε γιατί φαινόταν κουρασμένος και ο ίδιος. Μιλήσαμε ελάχιστα μετά την αποχώρηση του και μου είπε ότι το κλίμα ήταν πολύ πιο βαρύ από όταν εγώ το άφησα και πως υπήρχαν μεγάλες κατηγορίες προς το άτομο του. Πιστεύω πως έκανε την καλύτερη επιλογή.

-Για ψυχολογικούς λόγους;

Όλο το παιχνίδι είναι ψυχολογικό. Για να φτάσεις τελικό πρέπει να έχεις… τρέλα!

-Πόσους followers απέκτησες μετά την εμπειρία σου στο Survivor;

25.000 σε διάστημα 2 μηνών και νιώθω πως αν έμενα περισσότερο καιρό δεν θα κέρδιζα κάτι παραπάνω γιατί έχω παρατηρήσει ότι οι ακόλουθοι σου ανεβαίνουν στην αρχή του reality και στην αποχώρηση σου.

-Αν δεν είχε χρειαστεί να μετακομίσεις στην Αθήνα για να
σπουδάσεις, πιστεύεις ότι και πάλι θα κατέληγες στον χώρο της
ψυχαγωγίας;

Πιστεύω ότι είμαι γεννημένη για να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία γιατί μου αρέσει πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο. Ακόμα και αν δεν ερχόταν η σχολή στη ζωή μου, πάλι θα έβρισκα τον τρόπο να έρθω στην Αθήνα. Μπορεί πάλι να βρισκόμουν με τον Θανάση (Πασσά) και τον κάθε Θανάση που θα με βοηθούσε να μπω στον χώρο της ψυχαγωγίας.

-Ο Θανάσης Πασσάς δηλαδή ήταν ο άνθρωπος που σε βοήθησε να
ξεκινήσεις την καριέρα σου;

Ο Θανάσης με «έβαλε» στο «Ότι να ναι» στον ΣΚΑΙ και χρειάζονταν τότε μια κοπέλα, έπαιξα σε μερικά βίντεο και κάπως έτσι συνεργάστηκα για δυο σεζόν.

-Με τον Θανάση ήσασταν φίλοι;

Όχι, γνωριστήκαμε στον δρόμο τελείως τυχαία, με κάλεσε να δω την εκπομπή και επί τόπου κάναμε ένα γύρισμα. Έτσι, το ένα βίντεο έφερε το άλλο..

-Πλέον είστε φίλοι;

Ναι, είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Επίσης, συνεργαζόμαστε κιόλας πιο αραιά για κάποια διαφημιστικά. Τώρα που το σκέφτομαι, ο Θανάσης είναι ο άνθρωπος που μέσω μιας συνεργασίας εξελίχθηκε και μια φιλία. Έχω με πολλά άτομα ιδιαίτερα καλές σχέσεις αλλά συχνές επαφές με τον Θανάση.

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: «Έκανα αποτυχημένες εξωσωματικές για 1,5 χρόνο»

Her News

O Δημήτρης Σκουλός μιλά αποκλειστικά στο HerNews: «Δεν έχω εμπορευματοποιήσει την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω ανάγκη τα likes για να αισθάνομαι καλός μπαμπάς»

HerNews ka

Ο Βασίλης Τερλέγκας για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του: «Δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο»

Her News b