HerNews.gr
Beauty

Banana bun: Απόκτησε το πιο messy chic χτένισμα μόνη σου

Το banana bun είναι το χτένισμα σου επιτρέπει να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι και γίνεται με 5 απλά και εύκολα βήματα. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Θα λέγαμε ότι το banana bun είναι η ιδανική λύση για να ξεπεράσετε bad hair days χωρίς να ξοδέψετε ιδιαίτερο χρόνο. 

Το banana bun μοιάζει αρκετά με το αγαπημένο μας chignon. Η μόνη διαφορά είναι ότι το πρώτο δείχνει ανεπιτήδευτο και ατημέλητο, ενώ το δεύτερο είναι πιο επιμελημένο. Προφανώς και το banana έχει λόγο ύπαρξης στο όνομα του χτενίσματος, αφού o κότσος θυμίζει το σχήμα της μπανάνας. Παρακάτω, λοιπόν, θα δεις τα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου και να κάνεις μια κομψή και θηλυκή εμφάνιση. 

Βήμα 1o: Προσπάθησε να κάνεις το banana bun όταν τα μαλλιά σου δεν θα είναι φρεσκολουσμένα, δηλαδή 2 ημέρες είναι ιδανικές ώστε να υπάρχει σταθερότητα στο χτένισμα σου. Διαφορετικά, χρησιμοποίησε τα dry shampoo που όλες αγαπήσαμε. Αμέσως μετά, χτένισε τα μαλλιά σου καλά για να φύγουν οι κόμποι. 

Βήμα 2ο: Τα μαλλιά σου πρέπει να τα πιάσεις όπως θα έπιανες και μια χαμηλή κοτσίδα. Στριφογύρισε από μέσα προς τα έξω. Όταν φτάσεις στο τέλος στρύψε με το δάχτυλό σου αντίθετα για να δώσεις στο banana bun το τελικό του σχήμα.

Βήμα 3ο: Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνει σταθερός ο κότσος σου. Χρησιμοποίησε όσα τσιμπιδάκια θες μέχρι να αισθανθείς ότι έχει σταθεροποιηθεί εντελώς. Στο τέλος λίγη λακ θα βοηθήσει σίγουρα.

Βήμα 4ο: Αν τυχόν έχεις μερικά τουφάκια “πετάνε” από τον κότσο, προσπάθησε να τα πιέσεις μέσα στο banana bun δοκιμάζοντας και μερικά ακόμα τσιμπιδάκια. Αν, φυσικά, προτιμάς το πιο ατημέλητο look, μπορείς απλά να τα αφήσεις να προεξέχουν

Βήμα 5ο: Για να καταφέρεις ένα ακόμη πιο επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα, σου έχουμε την λύση, άφησε μερικές από τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σου. 

Νεότερα Άρθρα

Glazed Tips: Η παραλλαγή του glazed donut manicure για τη νέα σεζόν!

HerNewskl

Κόνι Μεταξά: Έκανε την ανατροπή στο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ της!

HerNewskl

Χείλη για… φίλημα: Φτιάξε εύκολα το δικό σου lip scrub

Her News