HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Τριαντάφυλλος: Λατρεύεις να τον μισείς

Ποιος είναι αναμφισβήτητα ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του φετινού Survivor? Οι τηλεθεατές λατρεύουν να τον μισούν και αν φύγει ο Τριαντάφυλλος aka Ντάφυ, το τηλεκοντρόλ αυτομάτως θα αλλάξει κανάλι 

Το Τwitter κάθε φορά παίρνει φωτιά με τα hashtags να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και να μπαίνει στις παγκόσμιες λίστες. Είναι το χρυσό χαρτί της φετινής Prime Time Zone. Ποιος είναι όμως ο Ροδίτης που διχάζει παραγωγή, παίκτες & διαδίκτυο; Αυτός που λιβανίζει, βρίζει και αγαπά με το ίδιο πάθος; Που μια ολόκληρη ομάδα λατρεύει να τον μισεί; Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να βγάλει στην σέντρα ακόμη και τον Ντάνο. Τον Ντάνο!!!! Τα νησιά μας με αυτούς τους δύο έχουν την τιμητική τους.

Γεννημένος το 1977 (Καρκινάκι) στο νησί των Ιπποτών την Ρόδο. Στην νεαρή ηλικιών των 20 ετών έγινε διάσημος με τον δίσκο “Βλέπω κάτι όνειρα” και τα πρωινάδικα έπαιρναν φωτιά… Μην κρυβόμαστε, όλοι αγαπούσαμε την κοτσιδούλα του… 6 χρόνια μετά, χάθηκε από τις πίστες αλλά το άστρο του δεν όχι. Το 2014 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Δήμητρα και έχουν ένα παιδάκι τον Νικόλα.

Τον δικαιώνει το Survivor αφού έγινε πασίγνωστος σε όλες τις ηλικίες. Όπου και να σταθείς – σε μετρό, καφετέριες, δουλειά και βόλτα θα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης. Τι έκανε, τι θα κάνει και πως συμπεριφέρεται. Ξέρει να παίζει το παιχνίδι καλύτερα απ’ όλους. Τα λεφτά είναι πολλά, ο κόσμος χιλιάδες και τα νούμερα τηλεθέασης στον Θεό. Το φετινό Survivor ξεχωρίζει λόγω του φαινομένου “Τριαντάφυλλος”  και της αλλαγής παρουσιαστή Γιώργου Λιανού. 

 

Παρακάτω τα πιο απολαυστικά βίντεο από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Στο Netflix μετά το «Μαέστρο» και η «Σμύρνη μου αγαπημένη» – Έκλεισε η συμφωνία για την προβολή της ταινίας στο διαδικτυακό κολοσσό

Her News

ARTme της Μαρίας Κορινθίου – Κυκλοφόρησε το περιοδικό που αγαπάει τις τέχνες και τον πολιτισμό

Her News

Survivor: Καρολίνα εναντίον Ελένης – Νέα κόντρα

Her News b