HerNews.gr
NEWS Γνώμες

Να μην ξεχνάς ποια είσαι!

Θα μπορούσε να είναι γράμμα προς τον εαυτό μου, αλλά θέλω να είσαι γράμμα προς εσένα με τίτλο “Να μην ξεχνάς ποια είσαι”.

Υπάρχουν φορές που όσο σίγουρες και αν είμαστε για τον εαυτό μας,  έρχονται άτομα στην ζωή μας που ανατρέπουν πολλά από αυτά που ξέρουμε.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν γενικά οι άνθρωποι είναι ότι αντιμετωπίζουν τους άλλους ανθρώπους σύμφωνα με τον εαυτό τους.

Πόσες φορές έχεις πει “Μα γιατί το έκανε αυτό, δεν είχε καμία λογική” ή ακόμα και “Γιατί να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο”

Η απάντηση είναι απλή.

Επειδή το ότι εσύ έχεις ηθική, το ότι εσύ έχεις παιδεία, ότι εσύ έχεις συναισθηματική νοημοσύνη δεν σημάνει ότι έχουν και όλοι οι άλλοι γύρω σου.

Για μερικούς το δικό σου αυτονόητο είναι κάτι πολύ μακρινό. Και αυτό που έμαθες εσύ για “σωστό”, δεν σημαίνει ότι μπορούν να το αναγνωρίσουν και αυτοί.

Το μεγάλο στοίχημα στις γνωριμίες με αυτούς του ανθρώπους είναι να μην μπεις στην διαδικασία να διαπραγματευτείς ποτέ το ποια είσαι, μα πάνω από όλα εσύ η ίδια να μην το ξεχάσεις. 

Να μην μπεις στην διαδικασία να κάνεις πίσω στα «πιστεύω» σου και προφανώς  να μην τους δικαιολογήσεις. Να μην μπεις καν στην διαδικασία να τους εξηγήσεις, γιατί δεν θέλουν να καταλάβουν αν ήθελαν θα το είχαν κάνει ήδη.

Πίστεψε με, θα είχαν και άλλες εύκαιρες στην ζωή τους μέχρι σήμερα.

Στους τοξικούς ανθρώπους που μπαίνουν στην ζωή σου εσκεμμένα ή τυχαία να απαντάς με αξιοπρέπεια, σιωπή και ένα μεγάλο βήμα μακριά τους.

 

κελλυ

 

 

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/  

Νεότερα Άρθρα

Κικίλιας: 6 Ιουλίου οι κατ’οίκον εμβολιασμοί στην Κρήτη

Her News b

Νέος Μήνας: Φεβρουάριε, ας είσαι διαφορετικός

Her News

H Ιωάννα Τούνη χώρισε από τον Γιάννη Σιδεράκη

Her News b