HerNews.gr
Διεθνή

Μακόλεϊ Κάλκιν: Πατέρας για πρώτη φορά ο ηθοποιός του “Μόνος στο σπίτι”

Μετά από μια άστατη ζωή με εξαρτήσεις, ο Μακόλεϊ Κάλκιν ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του. Με βάση το περιοδικό Esquire ο ηθοποιός  με τη σύντροφό του Μπρέντα Σόνγκ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σετ της ταινίας Changeland στην Ταϊλάνδη το 2017 και από τότε είναι αχώριστοι. Μετακόμισαν μαζί σε ένα σπίτι με πολλά κατοικίδια, ανάμεσά τους τρεις γάτες. Τώρα όμως, όπως σημειώνει το το περιοδικό, στο κέντρο του κόσμου τους υπάρχει ο γιός τους. Ο Ντακότα Σονγκ Κάλκιν, γεννήθηκε στις 05 Απριλίου, στο Λος Άντζελες.

Πέρυσι σε κοινή τους συνέντευξη είχαν αποκαλύψει πως θέλουν πολύ να κάνουν παιδιά και να χτίσουν την δική τους οικογένεια. 

“Το εξετάζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε τα ωράρια να ταιριάξουν” είχε αναφέρει τότε ο Μακόλεϊ Κάλκιν, ενώ η σύντροφός του είχε τονίσει: “Ο κόσμος δεν κατανοεί πόσο απίστευτα ευγενικός, πιστός, γλυκός και έξυπνος είναι. Ξέρει ποιος είναι και είναι 100% εντάξει με αυτό. Και για μένα αυτό είναι μια εξαιρετικά σέξι ποιότητα”.

Νεότερα Άρθρα

Ελισάβετ: Έδωσε το πράσινο φως να γίνει η Καμίλα βασίλισσα, όταν ανέβει στο θρόνο ο Κάρολος

Her News

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το υπερθέαμα στο Τόκιο και το πρώτο χρυσό μετάλλιο

Her News

Victoria Beckham: Μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμες απιστίας του David – «Η πιο δυστυχισμένη που έχω υπάρξει ποτέ»

HerNews ka