HerNews.gr
Social News

Khloé Kardashian: Αποκαλύπτει ότι τα 30 ήταν η «χειρότερη δεκαετία» της

Η Khloé Kardashian χαρακτήρισε τα 30 της ως τη «χειρότερη δεκαετία» αφού γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της την περασμένη εβδομάδα.

«Μισώ να είμαι στα 30 μου, νομίζω ότι είναι η χειρότερη δεκαετία όλων των εποχών», έγραψε η Khloé Kardashian μέσω του Instagram Story το Σάββατο, ενώ έδειξε ένα «αστείο» δώρο που έλαβε για την περίσταση.

Η Kardashian αποκάλυψε την κάρτα από τη φίλη της Alexa Brenman, η οποία είχε τον αριθμό 39 στο μπροστινό μέρος με έντονη γραμματοσειρά πάνω από ένα σύμβολο συν και ένα μεσαίο δάχτυλο.

Δώρα για τα 39α γενέθλια της Khloe KardashianΗ σταρ του ριάλιτι πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να είμαι στα 40 μου. Λοιπόν, αυτή η κάρτα, Alexa, δεν ξέρω πού τη βρήκες… αλλά είναι ιδιοφυΐα.”

Η Kardashian μοιράστηκε επίσης άλλα δώρα γενεθλίων της, συμπεριλαμβανομένης μιας διακοσμημένης θήκης διαβατηρίου και αρκετών κλιπ μαλλιών με τις λέξεις “Bunny”, “1984” και “365 days” γραμμένες με ροζ πετράδια.

Αποκάλυψε ότι η μητέρα της, Kris Jenner, την αποκαλεί στοργικά ως «κουνελάκι». Εν τω μεταξύ, οι “365 ημέρες” υποδηλώνουν τον χρόνο που απομένει μέχρι να κλείσει τα 40.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα 54α γενέθλιά της χορεύοντας πάνω σε τραπέζι

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: “Μια “νεκρή” από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο”

HerNewskl

Friends: Επιστέφουν με guest εμφανίσεις έκπληξη

Her News