HerNews.gr
Social News

Instagram : Έρχεται μεγάλη αλλαγή

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στο instagram, το λατρεμένο μέσον όλων των influencer ανά τον κόσμο αλλά και σε ένα από τα πιο δημοφιλή social media.

Η εφαρμογή Instagram της Facebook λανσάρει ένα χαρακτηριστικό που θα αποτρέπει τους χρήστες από το βλέπουν πιθανά υβριστικά μηνύματα με το να φιλτράρουν λέξεις, φράσεις και emoji.

Το instagram σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε σήμερα ότι παράλληλα με την επιλογή φίλτρου για υβριστικά άμεσα μηνύματα, θα είναι πλέον πιο δύσκολο για αυτούς που έχουν μπλοκαριστεί από χρήστες να το παρακάμψουν αυτό και να έρθουν σε επαφή μαζί τους μέσω νέων λογαριασμών.

Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί το bullying που βίωναν διάφορoi χρήστες μέσω ανώνυμων λογαριασμών. Από εδώ και στο εξής, το Instagram επιδιώκει να ελέγξει την καταχρηστική συμπεριφορά στα DM, με νέα στοιχεία ελέγχου που μειώνουν την κατάχρηση και φτάνουν ακόμη και στην κατάργηση των λογαριασμών των ατόμων που στέλνουν καταχρηστικά μηνύματα.

Ο κάθε χρήστης θα έχει δικαίωμα να ενεργοποιεί ένα ειδικό φίλτρο που θα τον προφυλάσσει. 

Το φίλτρο αυτό, που μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις απορρήτου, μπορεί να εξατομικευθεί από τους χρήστες προκειμένου να περιλαμβάνει λέξεις, φράσεις και emojis που εκείνοι επιθυμούν να μπλοκάρουν ή να αποφύγουν να λαμβάνουν αιτήματα για μήνυμα.

Εκτός από αυτή την αλλαγή όμως, θα παρέχει πλέον στους συνδρομητές του δυνατότητα πλήρους ελέγχου του περιεχομένου και επαναφοράς δημοσιεύσεων που διαγράφηκαν πρόσφατα. Η λειτουργία ονομάζεται ‘’Διαγράφηκαν Πρόσφατα’’ και πρόκειται για ένα φάκελο στην εφαρμογή που διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος του διαγραμμένου περιεχομένου (φωτογραφίες, βίντεο, τροχούς και βίντεο IGTV) ασφαλή για 30 ημέρες.

Τώρα το μόνο που απομένει είναι να δούμε την εφαρμογή  σε πρακτικό επίπεδο.

 

 

κελλυ

 

 

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/  

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Γιάννη Καραβασάνη: «Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία»

Her News b

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Καρολίνα Ντάσιου: Εικόνες από τον παραμυθένιο γάμο και τη βάπτιση των παιδιών τους

HerNews ka

Nicki Minaj: Έκανε πλαστική επέμβαση αφαίρεσης στήθους – «Έπρεπε να είχα βιαστεί»

HerNews ka