HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Survivor: Έφτασε το τέλος για τον Κώστα Παπαδόπουλο

Έκλεισε ο κύκλος στο Survivor για τον Κώστα Παπαδόπουλο, αφού ο κόσμος με την ψηφοφορία του επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.


Το προηγούμενο βράδυ οι παίκτες πριν κοιμηθούν σχολιάζουν το συμβούλιο του νησιού που έχει προηγηθεί. Ο Ηλίας με τον Κόρο και τον Πάυλο, συγκεκριμένα, ανέλυαν την στάση του Νίκου και του Τζέιμς. 

 

Από την άλλη, ο γαλαζοαίματος παίκτης ανέφερε στον φίλο του, Νίκο ότι ο ίδιος θα κάνει Πάσχα τρώγοντας αρνί, ενώ ο Νίκος θα μασουλάει καρύδες.

 

Όταν ανακοινώθηκε το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους και μερικοί τα δάκρυα τους καθώς για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες θα μπορούσαν να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από την οικογένεια τους.

Η μπλε ομάδα εκτός από τα ηχητικά μηνύματα των δικών τους ανθρώπων είχαν την ευκαιρία να απολάυσουν αναψυκτικά και μπουρίτος απόλαυσαν με την άνεση τους. 

Το χθεσινό συμβούλιο του Survivor στο κανάλι ΣΚΑΙ ήταν γεμάτο από όμορφες ανταλλαγές συναισθημάτων μεταξύ των σχέσων που έχουν δημιουργήσει οι παίκτες έδω και τόσο καιρό. Η πιο δυνατή και ισχυρή σχέση είναι αυτή του Τζέιμς και του Νίκου η οποία συζητήθηκε για ακόμα μια φορά. Μια άλλη φιλική σχέση που έχει ξεκινήσει από την αρχή του ριάλιτι είναι αυτή του Γιώργου Κόρομι με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψαν την συμπάθεια που έχουν στον Γιώργο Ασημακόπουλο, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης μίλησαν ξανά για το «Νταφάκι» τους.΄

Αμέσως μετά, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησαν ξεχωριστά ο καθένας αναλύοντας την εμπειρία τους στι Survivor.

Ο κόσμος κράτησε για 9η φορά στο παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο, τον Γιώργος Ασημακόπουλο, και τον Τζέιμς Καφετζή, ενώ αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι του ο Κώστας Παπαδόπουλος. 

Στο τέλος όλοι σηκώθηκαν, φώναξαν το σύνθημα του και τον χειροκρότησαν ενώ ο ζαχαροπλάστης αποχωρούσε. 

 

Νεότερα Άρθρα

Οι καλύτερες ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη

Her News

Μόλις κυκλοφόρησε το 1ο trailer της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη”

Her News

Μεγάλη Συναυλία κατά της φτώχειας στο Βεάκειο

Her News