HerNews.gr
Γνώμες

Άνοιγμα της εστίασης: Η οπτική ένος Chef για την επιστροφή

Η επιστροφή της εστίασης είναι γεγονός! Τα καταστήματα καθαρίστηκαν, έγιναν οι απαραίτητες απολυμάνσεις, προσωπικό, αγορές και προμήθειες…Όλα στην εντέλεια! 

Οι επισκέπτες μας θα έρθουν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Μας έλειψε η επαφή με τον κόσμο, η δουλειά μας και η απλή καθημερινότητα με όλα τα θετικά και τα αρνητικά της. Μας έλειψε η ζωή της εστίασης!
Ίσως επιστρέφοντας σε όλο αυτό να μας φανούν χρήσιμα κάποια “μαθήματα” που πήραμε στο διάστημα του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας.
Ας είστε όλοι λίγο ελαστικοί με το προσωπικό που εργάζεται στον χώρο της εστίασης, τουλάχιστον για το πρώτο χρονικό διάστημα. Ας μην ξεχνάτε πως, όπως και εσείς, έτσι και εμείς, περάσαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι. Είναι λογικό να χρειάζεται λίγος χρόνος προσαρμογής και επανένταξης στην καθημερινότητα. 
Μιας και ο χρόνος παραμονής στα εστιατόρια θα είναι λίγο μικρότερος, ας δείξουμε λίγη κατανόηση στο ωράριο και σε ότι εχει να κάνει με το κατάστημα αλλά και τους υπόλοιπους καλεσμένους. Μια σχετική συνέπεια στις κρατήσεις, δηλαδή.
Είναι καιρός να αναθεωρήσουμε όλοι το ωράριο της μαζικής εξόδου του Σαββατόβραδου, παραδείγματος χάρη, να μην υπάρχει αυτός ο άτυπος συντονισμός του 21.30. Όταν υπάρχει διάθεση, χρήματα και καλή παρέα, ό,τι ώρα και να βγεις, θα περάσεις περίφημα. Πολύ καλή ευκαιρία για να μας γίνει συνήθεια να τρώμε νωρίτερα το κιόλας. 
Λίγη ευγένεια και συγκατάβαση ζητάμε, υποσχόμενοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να περάσουμε όλοι καλά, γιατί όταν διασκεδάζετε και νιώθετε εσείς ευχαρίστηση, μαζί σας περνάμε καλά και εμείς!
Μην ξεχνάτε ότι εμείς προς το παρών δεν θα έχουμε την ευκαιρία μετά τον εγκλεισμό να πάμε μια βόλτα και να διασκεδάσουμε, να επισκεφτούμε ένα εστιατόριο γιατί θα εργαζόμαστε για όλους εσάς.
Χαιρόμαστε με την χαρά σας, χαρείτε μαζί μας! Εμείς θα είμαστε εκεί, με ένα πλατύ χαμόγελο για σημαία.
Σας περιμένουμε!

Μιχάλης Ζάχαρης – Chef “Omikron Meze

Facebook:https://www.facebook.com/michel.zach.3

Instagram:https://www.instagram.com/michael_zacharis/

Νεότερα Άρθρα

Πήρε φωτιά η Ελλάδα..

Her News

Αν το να επουλώσεις τις πληγές σου φαντάζει αδύνατο, διάβασε αυτό το άρθρο

HerNewskl

Η αξία της συγχώρεσης – Γιατί να την εντάξεις στην ζωή σου

Her News b