HerNews.gr
Social News

Μαρία Κορινθίου: Η συγκινητική ανάρτηση για την οικογένεια της

Η Μαρία Κορινθίου ξέρει να αγγίζει την καρδιά μας με κάθε τρόπο..
Σήμερα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της οικογένειας, ένας θεσμός που αντανακλά τη σπουδαιότητα που αποδίδει η διεθνής κοινότητα στην οικογένεια ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας, ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία.

Η πολύ αγαπητή Ηθοποιος Μαρια Κορινθίου που παντα εντυπωσιάζει σε ότι και αν κάνει, μας συγκίνησε με μια οικογενειακή φωτό που δείχνει την αφοσίωση και την αγάπη της στην οικογένεια της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram τη βλέπουμε αγκαλιά με τον σύζυγο της, Γιάννη Αϊβάζη και τον καρπό του ερωτα τους, την κόρη τους Ισμήνη!

Στην ανάρτηση της έγραψε:

«Ημέρα Οικογένειας-15 Μαΐου. Το κύτταρο της οικογένειας, το κύτταρο της ζωής μας. Η ημέρα μου εδώ και 14 χρόνια.»

Μιλώντας φυσικά για την 14χρονη Ισμήνη, που θα λέγαμε ότι μοιάζει και στους δυο γονείς της, έχοντας κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά τους.

Δείτε την ανάρτηση της αγαπημένης ηθοποιού: 

Η Μαρία Κορινθίου μοιράζεται αρκετά συχνά οικογενειακές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποσπώντας χιλιάδες likes και σχόλια από τους followers της. Άλλωστε, έχει καταφέρει να διατηρεί ένα από τα δυνατότερα προφίλ στο Instagram, με 579χιλ. ακόλουθους που την στηρίζουν φανατικά.

Πολλές φορές, η περήφανη μανούλα αναρτά  και από μία φωτογραφία της γλυκιάς Ισμήνης, γράφοντας ένα τρυφερό μήνυμα για εκείνη.

Εκτός από εξαίρετη ηθοποιός, η Μαρία Κορινθίου είναι αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα, μεγαλώνοντας την κόρη της με αρχές και ήθος.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Βέρτης: «Προτιμώ να δουλεύω σε σουβλατζίδικο από το να πάω στο Survivor»

Her News b

Δέσποινα Βανδή: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κρήτη

HerNews ka

H αιχμηρή ανάρτηση της Ελεονώρα Μελέτη: “Και κάπως έτσι κάνουμε με όλα τα σκουπίδια. Καλή συνέχεια!”

HerNewskl