HerNews.gr
NEWS

Μις Κόσμος: Νικήτρια μια μεξικάνα vegan, μηχανικός λογισμικού

Νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Κόσμος αναδείχθηκε για το 2021 η Μις Μεξικό, καταφέρνοντας να νικήσει 74 διαγωνιζόμενες.

Η 26χρονη Αντρέα Μέζα, μοντέλο και μηχανικός λογισμικού, εμφανίστηκε με ένα εκθαμβωτικό κόκκινο φόρεμα για την απονομή του βραβείου από την προηγούμενη νικήτρια, Ζοζιμπίνι Τούνζι. Μετά τη νίκη της, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Η Μις Κόσμος είναι το Μεξικό»

Η φετινή τελετή, η οποία διεξήχθη στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood στη Φλόριντα, πραγματοποιήθηκε μετά την ακύρωση του περσινού διαγωνισμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η άποψή της για τα πρότυπα ομορφιάς

Η Μέζα, απόφοιτος του Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Chihuahua, νίκησε 74 διαγωνιζόμενες για το στέμμα της Μις Κόσμος.

Κατά τη διάρκεια ενός γύρου ερωταπαντήσεων, η Μέζα ρωτήθηκε για τα πρότυπα ομορφιάς εν μέσω της αύξησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και είπε: «Ζούμε σε μια κοινωνία που εξελίσσεται όλο και περισσότερο και μπορεί να έχουμε προχωρήσει, ωστόσο έχουμε προχωρήσει με στερεότυπα. Σήμερα, η ομορφιά δεν είναι μόνο ο τρόπος που δείχνουμε. Για μένα, η ομορφιά δεν ακτινοβολεί μόνο στο πνεύμα μας, αλλά και στις καρδιές μας και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Ποτέ μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας πει ότι δεν είστε πολύτιμοι», ανέφερε γεματή νόημα, η Μις Κόσμος.

Πώς θα χειριζόταν την πανδημία;

Η Μίς Κόσμος, Μέζα, με ύψος 1,82 μέτρα και vegan, εξέφρασε επίσης την άποψή της για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Όπως είπε: «Πιστεύω ότι αυτό που θα έκανα θα ήταν να εφαρμόσω το lockdown πολύ πριν γίνει τόσο τεράστιο το θέμα. Κι ο λόγος είναι γιατί χάσαμε τόσες πολλές ζωές και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε. Πρέπει να φροντίζουμε τους ανθρώπους μας. Γι’ αυτό και θα έκανα κάτι τέτοιο από την αρχή».

Νεότερα Άρθρα

Η Έλενα Παπαρίζου ξανά στην Eurovision!

Her News

Athens Street Food Festival: Επιστρέφει η πιο urban γαστρονομική εκδήλωση

Her News

Το δεν σου μιλάω είναι κακοποίηση;

Her News