HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Star: Νέος διευθυντής σύνταξης για το δελτίο

Ο νέος διευθυντής σύνταξης για το επιτυχημένο δελτίου του Star είναι ο Ηλίας Παπανικολάου. Ο προκάτοχός του Βασίλης Πελέκης, μετά από 4 χρόνια αποχώρησε από τον σταθμό της Κηφισιάς και την θέση του διευθυντή σύνταξης.

Η θέση αυτή χρειάζεται κάποιον ικανό και έμπειρο, αφού το δελτίο ειδήσεων του Star βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης. Ο Ηλίας Παπανικολάου ήταν η καλύτερη επιλογή αφού μέχρι πρότινος ήταν ο αρχισυντάκης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο δελτίο έχει ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Γι’ αυτό τον λόγο γίνονται ο Ηλίας Παπανικολάου ως ικανός και έμπειρος αναλαμβάνει την θέση του διευθυντή σύνταξης 

Ο Ηλίας Παπανικολάου πέρα από αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου στο STAR ήταν και παρουσιαστής της εκπομπής “Leaders” στο STAR.GR, ενώ έχει εργαστεί και στον τομέα της ψυχαγωγίας στον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ ως αρχισυντάκτης και παραγωγός.

Λίγα λόγια για τον Ηλία Παπανικολάου, νέου διευθυντή σύνταξης του Star

Ο Ηλίας Παπανικολάου είναι διακεκριμένος αρχισυντάκτης με πολλές συνεργασίες. Είναι ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR CHANNEL από τον Μάρτιο του 2004.

Από τον Μάρτιο του 2002 μέχρι τον Μάρτιο του 2004 ήταν αρχισυντάκτης στις εκπομπές «ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ» και «SUPER STAR» στο STAR CHANNEL. Από τον Σεπτέμβριο του 2002 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2002 ήταν αρχισυντάκτης στην εκπομπή «ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ» του ALPHA. Από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο του 2002 διετέλεσε Διευθυντής Παραγωγής στο δελτίο ειδήσεων του ΤΕΜΠΟ.

Από τον Σεπτέμβριο του 2001 μέχρι τον Μάιο του 2002 ήταν υπεύθυνος για την Οργάνωση Παραγωγής στο ALTER. Από τον Αύγουστο του 2000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2001 ήταν Εκδότης της ομογενειακής εφημερίδας «Ο Έλληνας». Από τον Μάρτιο του 1996 έως τον Ιούνιο του 1998 ήταν Αρχισυντάκτης προγράμματος στον ΣΚΑΙ και από τον Μάρτιο του 1994 έως τον Νοέμβριο του 1996 εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ για την εκπομπή ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ του ΑΝΤΕΝΝΑ. Συνεργάζεται επίσης με τις εφημερίδες Πρώτο Θέμα και REALΝΕWS, ενώ έχει εργαστεί και στο ραδιόφωνο το 2008 ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον Ρυθμό 9,49 FM.

Είναι παντρεμένος με την αρχισυντάκτρια της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του Alpha “Happy Day” Μαίρη Παλιαλέξη. Μαζί έχουν δύο υπέροχα παιδιά.

Η ομάδα του HerNews εύχεται καλή αρχή, σιδεροκέφαλος! 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Βαΐτσου: “Δεν υπάρχει βιολογικό καμπανάκι. Δεν το έχω νιώσει”

Her News

Η Kendall Jenner έδωσε συνέντευξη στην Δούκισσα Νομικού – Δείτε το βίντεο

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: “Δε μπορούσα να το απολαύσω. γιατί είμαι τόσο προβληματισμένη και δυσκολεύομαι;”

HerNewskl