HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

ΑΝΤ1: Ετοιμάζει ψυχαγωγική εκπομπή το ΣΚ;

Πολλά ακούγονται στο κανάλι του Αμαρουσίου, ANT1 σχετικά με την πρωινή εκπομπή που θέλει να εντάξει στο πρόγραμμα του.

Η αλήθεια είναι ότι μια εκπομπή Infotainment λείπει από το δυναμικό του σταθμού.

Πληροφορίες λένε ότι κόσμος πάει και έρχεται χωρίς να έχουν δώσει τα χέρια με κάποιον. Είχαν ακουστεί πολλά ονόματα και μέσα στην σεζόν που πέρασε αλλά κανένα δεν ευδοκίμησε. 

Η αλήθεια είναι ότι ο ANT1 ψάχνει φρέσκα πρόσωπα για να κάνει το νέο ξεκίνημα με μια εκπομπή στημένη από το 0. Δεν ξερούν ακόμα αν θέλει η εκπομπή να παίρνει σκυτάλη από την πολύ πρωινή εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” με τους Νίκος Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη ή θέλει να αντικαταστήσει την εκπομπη της υγείας. 

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η κούρσα ατελείωτη. Η τηλεόραση είναι μαραθώνιος και το ξέρουν καλά αυτό τα στελέχη του ANT1 γι ‘αυτόν τον λόγο ψάχνουν να κλειδώσουν σε κάτι καλό και δυνατό.

Πολλά από το ονόματα που έχουν ακουστεί ότι έχουν περάσει είναι αυτό της Έλλης Κοκκίνου αλλά και της Αντελίνας Βαρθακούρη που τελικά έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ. (Έρχεται και τηλεοπτικό νέο για την συγκεκριμένη και τον σταθμό του Φαλήρου) 

Η νέα σεζόν που έρχεται δεν θα μοιάζει με καμία αφού όλοι έχουν βάλει πλώρη για την κορυφή. Κριτής είναι ο πίνακας τηλεθέασης και μόνο …

Το κοινό είναι απαιτητικό και τα Σαββατοκύριακα η ζώνη είναι πολύ συγκεκριμένη. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σε όλα τα κανάλια “δυνατές” εκπομπές εκτός του ANT1. 

Για όλες τις εξελίξεις θα σας ενημερώνουμε στο.HerNews και την στήλη μας “Τηλεοπτικά Νέα” 

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Παπαδάκης: Κατακεραύνωσε τη Μαρία Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς»

Her News

Σάσα Σταμάτη για Σπυροπούλου – Πετρογιάννη: «Η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη;»

Her News

Just the 2 of Us: Eπιστρέφει ακόμη ένα σαββατόβραδο με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Her News b