HerNews.gr
Health

Η τάση στις πλαστικές επεμβάσεις: Γιατί συμβαίνει!

Κάθε μέρα ακούμε ότι υπάρχουν στην αγορά ολοένα και πιο εξελιγμένες τεχνικές που αφορούν τις πλαστικές επεμβάσεις. Καινούρια μηχανήματα, αναίμακτες εφαρμογές κλπ. Η εξέλιξη που οδηγεί στην τελειοποίηση της εμφάνισης και της ομορφιάς.  

Οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν δείξει άνοδο γιατί υπάρχει τεράστια ζήτηση. Η γνωστή λογική του marketing… Προσφορά και ζήτηση! Πλέον ο καθένας μπορεί να μεταμορφώσει την εικόνα του, για να αγγίξει τα δικά του πρότυπα ομορφιάς. Για αυτό, βλέπουμε και μια “κλωνοποίηση”, η οποία συνήθως παρατηρείται στον γυναικείο πληθυσμό. 

Γιατί, όμως, όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν με τόση ευκολία στις πλαστικές επεμβάσεις; Πως αυτό το φαινόμενο έχει γίνει τάση και μόδα; Ποια είναι τα βαθύτερα αίτια αυτής της συνήθειας; Φυσικά, δεν αναφερόμαστε στις μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά σε εκείνες που κλείνουν ραντεβού στον πλαστικό χειρούργο τους κάθε λίγο και λιγάκι.

Ποια άτομα τείνουν να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις συχνά: 

• Άτομα που έχουν ανασφάλειες για την εξωτερική τους εμφάνιση. 
• Άτομα που έχουν ανασφάλειες για την γνώμη των άλλων.  

• Άτομα που συνήθως θεωρούσαν την εμφάνιση των γονιών τους πιο όμορφη από την δική τους. 
• Άτομα που υιοθετούν χωρίς επεξεργασία τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς .
• Άτομα που θέτουν σε προτεραιότητα την εικόνα τους. 
• Άτομα που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι μεγαλώνουν.
• Άτομα που θεωρούν ότι η εξωτερική τους εμφάνιση μπορεί να τους εξασφαλίσει μια σημαντική θέση εργασίας

Εκτός από την ευθύνη του κάθε ατόμου, παίζει ρόλο και η προβολή που δίνεται στις πλαστικές επεμβάσεις στις μέρες μας. Επίσης, επηρεάζει σίγουρα και το χαμηλό κόστος που διατηρείται.

Πολλές φορές οι «ατέλειες» στην εμφάνιση μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν και μας κάνουν μοναδικούς σε σύγκριση με τους άλλους. Οι “εξωτερικές” αλλαγές που επιδιώκουν μερικοί, οφείλονται συχνά στην επιθυμία να γίνει μια εσωτερική αλλαγή. Να αγαπάτε το “μέσα” και το “έξω” σας διότι αυτά σας καθορίζουν. 

Νεότερα Άρθρα

Τα αιθέρια έλαια κάνουν καλό στην υγεία και στην ευεξία μας

Her News

Kαθημερινές συνήθειες που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο για γρίπη

Her News

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν πίνετε ένα smoothie κάθε μέρα

HerNews ka