HerNews.gr
Γνώμες

H κουλτούρα της ξεπέτας

“Οι ερωτικές μας σχέσεις, και γενικότερα οι προσωπικές μας επαφές έχουν αλλάξει.” Και αυτή είναι μια πολύ κλισέ εισαγωγή… Δεν θέλω να τα πω έτσι, θα τα πω πιο προσωπικά. Κακά τα ψέματα είμαστε στην εποχή της “ξεπέτας” σε όλους τους τομείς, λόγω φιλοσοφίας, λόγο έλλειψης χρόνου πάντως η ζωή μας κινείται σε αυτή την λογική. Και πόσο μάλλον στα ερωτικά.

Και ξαφνικά οι αντιδράσεις στο Instagram, είναι φλερτ, ξέρετε από αυτό το εύκολο φλερτ που μπορείς να το κάνες χωρίς να παρεξηγηθείς και σε πολλούς ταυτόχρονα. Έλα τώρα, παιδί των social media είμαι, αλλά αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία.

Η επιλογή ανθρώπων στις διαπροσωπικές σχέσεις έχει γίνει τόσο εύκολη, όσο ένα πάτημα κουμπιού, Και γιατί όχι θα σου πει κάποιος, εύκολο, γρήγορο και ακίνδυνο. Και προπάντων δεν σου απάντησε αυτή, θα σου απαντήσει η άλλη.

Τι γίνεται όμως με τους ανθρώπους που έχουν ακόμα ανάγκη από αληθινή ανθρώπινη επαφή! Ξέρεις αληθινά συναισθήματα! Και δεν είναι στην φάση. “Έλα να ντυθούμε γρήγορα και να πάει ο καθένας στο σπίτι του, να συνεχίσει τη ζωή του.”

Να ξέρεις βάζω τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς, αν και βλέπω ότι όλα αλλάζουν γύρω προς αυτό το κομμάτι της ξεπέτας, ακόμα δεν μπορώ αλήθεια να αποδεκτώ τις αλλαγές, πόσο μάλλον να τις ενστερνιστώ.

Και κάπου εδώ μπαίνει η ταμπέλα πάνω μου, αυτή που λέει “αθεράπευτα ρομαντική” (αν το θέτω πολύ κόσμια). Όμως να σου πω κάτι, δεν φοβάμαι αν θα είμαι εκτός “μόδας”, όμως αλήθεια φοβάμαι ότι εσύ που διαβάζεις το άρθρο μου τώρα δεν απορείς για αυτά που λέω, δεν σου κάνουν εντύπωση, αλλά είσαι ανάμεσα στο “καλά τα λέει” και στο “έτσι είναι αλλά τι να κάνουμε, εκσυγχρονίσου”.  

Το κείμενο των 314 λέξεων το έγραψα με μια ανάσα και θέλω να το αφιερώσω στους λίγους που σκέφτονται ακόμα σαν εμένα.

Χωρίς εκτίμηση στην σημερινή εποχή. 

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Τίνα Μεσσαροπούλου στο HerNews: Στο μυαλό μου έρχονται όλες εκείνες οι γυναίκες που μαζί με τα παιδιά τους ξεριζώνονται…

Her News b

Το σεξ στην εποχή του Tinder

Her News b

Για τους μπαμπάδες που έφυγαν…

Her News