HerNews.gr
Health LIFESTYLE

Φρόντισε την επιδερμίδα σου με τη μέθοδο των τριών

Δεν υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό, από τη στιγμή που ξέρεις ότι έχεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, το σώμα, την επιδερμίδα και τη φροντίδα της.

Μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, έρχεται αυτή η στιγμή της φροντίδας του αυτού μας. Η ώρα που μπορούμε για λίγο να αποσυνδεθούμε από όλα όσα κάναμε μέσα στην ημέρα, να βγάλουμε τα ρούχα της δουλειάς και να ετοιμαστούμε για το μπάνιο μας και την περιποίηση που θα χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας.

Το απολαυστικό αφρόλουτρο, το ζεστό αχνιστό νερό ή το δροσερό που ξυπνάει τους μυς (αναλόγως την προτίμηση), και οι φρέσκες πιτζάμες που θα φορέσουμε μετά είναι δελεαστικά στοιχεία, όμως ακόμη καλύτερη είναι η απαιτούμενη προσοχή που θα δώσουμε στο δέρμα μας για να το νιώσουμε μετά ανανεωμένο, απαλό και καθαρό σε βάθος.

Πώς θα το πετύχουμε; Με την μέθοδο των τριών!

Πρώτο Βήμα

Η ειδική βούρτσα απολέπισης. Θα βρεις πολλές στο είδος τους σε φυσικά ή online καταστήματα. Διαθέτουν σκληρή τρίχα, με την οποία μπορούμε να τρίψουμε την επιδερμίδα μας όταν είναι εντελώς στεγνή, δηλαδή λίγο πριν το μπάνιο. Πονάει, αλλά αξίζει

Δεύτερο Βήμα

Το scrub απολέπισης σώματος. Η βούρτσα έχει κάνει την πρώτη απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, όμως το scrub θα διεισδύσει πιο βαθιά και με την υγρασία του δέρματος θα περάσει στις βαθύτερες στιβάδες. Κυκλικές κινήσεις μασάζ και θα έχουμε ταυτόχρονα περισσότερη αιμάτωση του δέρματος.

Τρίτο Βήμα

Το ενυδατικό λαδάκι σώματος. Ήμουν από εκείνες που δεν ήθελαν τίποτα άλλο για την ενυδάτωση της επιδερμίδας εκτός από μια συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα. Όμως όλα αλλάζουν αν διαλέξεις το σωστό λαδάκι, το οποίο ενυδατώνει, αλλά δεν αφήνει λιπαρότητα. Άσε που έχει υπέροχη μυρωδιά. Και σου το λέω εγώ, που η επιδερμίδα μου ανήκει στις πλέον λιπαρές.

Η μέθοδος των τριών φέρνει απίστευτη αναζωογόνηση και φροντίδα στο σώμα, ενώ ταυτόχρονα μας φτιάχνει τη διάθεση.

Νεότερα Άρθρα

Πότε είναι η καλύτερη ώρα για να πάρετε τις πολυβιταμίνες σας;

HerNews ka

Τροφική δηλητηρίαση: Τα πέντε τρόφιμα που πρέπει να προσέχουμε

Her News

Το καυτό μπάνιο καίει θερμίδες

Her News