HerNews.gr
Social News

Άκης Πετρετζίκης: Ποζάρει η έγκυος σύντροφός του!

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, περιμένουν από μέρα σε μέρα , να υποδεχθούν το μωρό τους. Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σεφ ανυπομονούν για τη γέννησή του.

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, ότι ο γιος του θα γεννηθεί μέσα στον Ιούνιο.Όπως όλα δείχνουν, όμως, εκείνος έχει άλλα σχέδια. Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ,η σύντροφός του διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο η ίδια όσο και ο σεφ ανυπομονούν για τη γέννησή του.

Ο γνωστός σεφ και η καλονή αγαπημένη του επέλεξαν από την αρχή της σχέσης τους να κρατήσουν πολύ χαμηλούς τόνους. Γεγονός που εξακολουθούν να κάνουν μέχρι σήμερα. Πολύ σύντομα η αγάπη τους πρόκειται να επισφραγιστεί με τον ερχομό του γιου τους.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους διαδικτυακούς φίλους και ακολούθους του Άκη Πετρετζίκη.

Το πρωί της Τρίτης, ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία αναμφισβήτητα είναι μία πανέμορφη κοπέλα.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι πασίγνωστος Έλληνας μάγειρας.

Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε το 2010, όταν κέρδισε τον τίτλο του πρώτου Έλληνα Master Chef στην πρώτη σεζόν της ομώνυμης σειράς.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση μέχρι τα 16 του χρόνια. Στα 18 του μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει λογιστική, στο ΤΕΙ Λογιστικής Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, το 2004 ξεκίνησε και τις σπουδές του στη σχολή μαγειρικής Le Monde.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Στα μετέπειτα χρόνια, έγινε ακόμα πιο δημοφιλής:

· μέσω των πολλών τηλεοπτικών του εκπομπών,

· της διαδικτυακής του παρουσίας, των βιβλίων μαγειρικής του,

· και των εστιατορίων του.

Ο Ακης Πετρετζίκης,όπως είχε αναρτήσει μέσω Instagram,δημοποίησε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Ο γνωστός τηλεμάγειρας προστατεύει γενικά την προσωπική του ζωή από τα ΜΜΕ.Παρόλα αυτά ανάρτησε μέσω Instagram ότι θα γίνει πατέρας. Οι φίλοι και οι συνεργάτες που βρίσκονται δίπλα του γνωρίζουν τη γυναίκα που μοιράζεται μαζί της μοναδικές στιγμές.,Παράλληλα ,όμως σέβονται την επιθυμία του να μην δημοσιοποιεί ότι έχει σχέση με τα προσωπικά του.

Νεότερα Άρθρα

Ο Ηλίας Ψινάκης αποκαλύπτει για το χωρισμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Βλάσση Μπονάτσου

Her News b

Γιώργος Πιλίδης: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποβολή από το Survivor All Star

Her News b

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη κόρη της – «Το ρόδο μας»

HerNews ka