HerNews.gr
Social News

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ανάρτηση με την νεογέννητη κόρη της – «Το ρόδο μας»

Η Ιωάννα Μαλέσκου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς την Παρασκευή 5/5 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας 8/5 η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο όπου βγήκε μόνη της να κάνει δηλώσεις χωρίς τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Δανιά και την κόρη τους.

Πριν από λίγα λεπτά η Ιωάννα Μαλέσκου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία μαζί με την κορούλα της μέσα από το δωμάτιο του μαιετηρίου.

Η τρυφερή ανάρτηση

«Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής! Το «ρόδο» μας! Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες που είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο το χρόνο που εκείνη ήθελε, τελικά είναι στην αγκαλιά μου.

Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου όπως τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί.

Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δε το έχω κάνει πολύ δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη αλλά πολύ χαρούμενη και τώρα επιστρέφοντας και στο σπίτι… Κατά τη διάρκεια της κύησης δε θα έλεγα ότι είχα τρομερές δυσκολίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ήταν περισσότερο αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας μου και όσο πλησίαζε ο καιρός είχα αυτά τα συναισθήματα της λαχτάρας, του πρωτόγνωρου που δεν ξέρεις τι είναι όλο αυτό που ξεκινά και έρχεται. Καταλαβαίνω την αγωνία και την αγάπη και τη δική σας και του κόσμου να μάθουν αν γέννησα ή όχι αλλά είναι τρομερά πιεστικό για μια έγκυο.

Και το λέω αυτό γιατί το εισέπραξα στο βαθμό που το φίλτραρα μέσα μου, αλλά μια γυναίκα που δεν μπορεί, αυτή η πίεση είναι τρομερή. Καλό είναι να αποφεύγουμε αυτή την ερώτηση», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στους δημοσιογράφους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο στη δεξίωση του Τζο Μπάιντεν

HerNews ka

Στάθης Σχίζας: «Ήταν τιμή μου να με αναδείξετε νικητή και να συμμετάσχω στο Survivor All Star»

Her News

Πάρις Χίλτον: Γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της σε ιδιωτικό τζετ (ΦΩΤΟ)

HerNews ka