HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γενέθλια για τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη: Οι αναφορές σε εκείνη & το απίστευτο δέσιμο

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα 1/2 για την Ελένη Μενεγάκη καθώς η αγαπημένη της μητέρα, Ζέτα Μισόκαλου, έχει τα γενέθλιά της.

Μάλιστα στο ξεκίνημα της εκπομπής, την ώρα της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ευχές στη μητέρα της μέσω της εκπομπής της.

«Μάνα σήμερα έχεις γενέθλια, είσαι η πρώτη που αγαπάει τις σούπες. Κρίμα που δεν σε έχω εδώ κοντά, θα στο έστελνα τώρα σπίτι. Μία πιατούμπα να την ευχαριστηθείς», είπε η παρουσιάστρια για τη μητέρα της.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ δεμένη με τη μητέρα της ενώ έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο πόσο την έχει βοηθήσει με το μεγάλωμα των παιδιών της.

«Όλοι κάποια στιγμή δε θέλουν να φύγουν από το σπίτι; Όσο καλά και να περνάνε. Είναι αυτό που λες ότι θέλω να έχω τον δικό μου μικρό χώρο. Δεν υπάρχει το γιατί αλλά δεν είναι έτσι όλοι. Εγώ θυμάμαι ότι το ονειρευόμουν, δεν το έκανα γρήγορα το να μείνω μόνη μου .

Δε το είχα πει σε κανέναν όταν το είχα νοικιάσει για να φύγω. Το νοίκιασα, το έφτιαχνα σιγά σιγά. Δε το είχα πει σε κανέναν γιατί θυμάμαι τη μάνα μου να λέει τι σου έχουμε κάνει σε διαφωνίες. Δεν υπάρχει πιο αυτοκόλλητος άνθρωπος με τη μάνα του από μένα ακόμα και τώρα αλλά σε διαφωνίες που της έλεγα ότι θα φύγω τη θυμάμαι να λέει γιατί παιδάκι μου τι σου κάναμε, σου λέμε εμείς τίποτα; Δεν βγαίνεις;», είχε δηλώσει η Ελένη Μενεγάκη.

Την εποχή της πανδημίας η Ζέτα Μισόκαλου βρισκόταν στην Κάρυστο με τον σύζυγό της και η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Μιλάω μαζί της συνέχεια. Θέλω να δω τη φάτσα της παιδί μου. Μου λείπει η μαμά μου. Μια ζωή είμαι μαζί της. Τη ζητάνε τα παιδιά, τον παππού, τη γιαγιά της. Κάναμε γενέθλια, δεν είχαμε την κιθαρούλα να πούμε ένα τραγουδάκι. Δεν ξέρω αν μπορώ να πάω μέχρι εκεί. Μου λείπει, θέλω να δω το πρόσωπό της, θέλω να τη δω και εγώ. Ξέρουμε όμως όλοι πως αν τα κάνουμε αυτά που μας ζητάνε, θα τελειώσουμε πιο γρήγορα».

Οι τρυφερές ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τη γιορτή της

«Μαμά είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω… ήσουν μάνα και πατέρας μαζί κι έκανες τόσα πολλά για εμένα …Είσαι ο άγγελός μου! Χρόνια πολλά μαμά! Σ’ αγαπώ», είχε γράψει σε ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

 

Στη γιορτή της μητέρας η Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει: «Εγώ πάντα επειδή ήμουν ένα παιδάκι που ήμουν πολύ εκδηλωτική στη μητέρα μου, κι από πολύ μικρή… Με τα τίποτα που μπορεί να είχα για να πάω στο σχολείο… Πάντα σκεφτόμουν ότι θέλω να πάρω κάτι στη μαμά μου, έναν μήνα πριν. Και 7 και 8 χρονών.

Σαν παιδί την αγάπη μου την έχω εκδηλώσει με όλους τους τρόπους, με πολλά λόγια και με πολλή εκδήλωση, όμως πιστεύω ότι όταν αποκτούμε τα δικά μας παιδιά, ξαφνικά λες και όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Σαν τη μαμά μας να τη βλέπουμε 3D γιατί κι εσύ έχεις βρεθεί από την άλλη πλευρά, που είναι τελείως διαφορετική. Αλλιώς να ‘σαι παιδί, αλλιώς να ‘σαι μαμά. Είναι άλλη οπτική». 

«Καμιά φορά νομίζουμε ότι οι δικοί μας άνθρωποι θα ‘ναι δίπλα μας για πάντα –και δε μιλάω μόνο για τους γονείς μας, τον οποιονδήποτε-, δεν υπάρχει το για πάντα. Για αυτό πολλές φορές πρέπει να εκφράζουμε πράγματα που τα έχουμε μέσα μας, κι οι άλλοι τα έχουν ως δεδομένα, πρέπει να προλαβαίνουμε να τα λέμε, γιατί κανείς δε ξέρει πότε θα πάψει να έχει κάποιον από τους ανθρώπους που αγαπάει κοντά του. Σε όποια ηλικία και να χάσεις τη μάνα σου, ο πόνος είναι πόνος. Τέλος».

Έλενη Μενεγάκη: Για το ατύχημα στο μάτι – «Είχε καρφωθεί κάτι μέσα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια της- Η έκπληξη των συνεργατών της

Her News

Παύλος – Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Οι γιοί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα δώσουν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη

HerNews ka

J2US: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα 17 ζευγάρια του φαντασμαγορικού show

HerNews ka