HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Κοινωνία Ώρα Mega»: Ρίχνει αυλαία, παραδίδοντας τη σκυτάλη!

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega » ρίχνει αυλαία για φέτος !

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έκλεισαν πανηγυρικά μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, όπου κράτησαν την εκπομπή με υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η Κοινωνία Ώρα Mega κέρδισε το στοίχημα της πρωινής ενημέρωσης! Σήμερα ήταν το μεγάλο φινάλε για την εκπομπή και παραδόθηκε η σκυτάλη στα νέα πρόσωπα που θα μας κρατούν συντροφιά τα πρωινά του καλοκαιριού!

Μάλιστα η Ανθή Βούλγαρη γεμάτη χαρά ανέφερε:

«Σας παραδίδουμε την σκυτάλη! Σε 3 νέα φρέσκα πρόσωπα καλούς δημοσιογράφους, καλοί συνάδελφοι, καλοί συνεργάτες … Σας παραδίδουμε με πολλή αγάπη και χαρά τη σκυτάλη»

Στην συνέχεια ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τόνισε:

«Τα παιδιά δεν θα πάνε διακοπές… η Μπάγια μας το είχε τόσο ανάγκη κουράστηκε όλο τον Χειμώνα και ο Νικήτας, Στέλλα μου εσύ Καλώς ήρθες! Καλή προσαρμογή!».

Τα 3 νέα φρέσκα πρόσωπα που θα αναλάβουν την σκυτάλη στην παρουσίαση της «Κοινωνίας Ώρα Mega» θα είναι Μπάγια Αντωνοπούλου, Νικήτας Κορωνάκης και Στέλλα Στυλιανού.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου αποτελεί ένα από τα ισχυρά χαρτιά στην πρωινή ζώνη, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρία στον τομέα της πρωινής μας ενημέρωσης. Δίπλα της θα είναι 2 νέα επίσης δροσερά παιδιά, εξαιρετικοί δημοσιογράφοι, μάχιμοι για τον στίβο της ενημέρωσης!

Από Δευτέρα 12 Ιουλίου λοιπόν η Μπάγια Αντωνοπούλου, Νικήτας Κορωνάκης και Στέλλα Στυλιανού παίρνουν τη σκυτάλη της ενημέρωσης! Και οι 3 μας υπόσχονται μια δυνατή ενημέρωση γεμάτη ειδήσεις αλλά και πρωινά χαμόγελα!

Η ενημέρωση δε σταματά στο Mega!

Καλή επιτυχία!

 

Νεότερα Άρθρα

Άννα Αδριανού: «Ο άντρας μου με έσωσε και ξαναπερπάτησα»

HerNews ka

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω κλάψει για γυναίκες έχω κλάψει όμως για άντρες»

HerNews ka

Τέμπη: Πανικός και φωνές σε βίντεο ντοκουμέντο από το φλεγόμενο βαγόνι λίγο μετά τη σύγκρουση

Her News