HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω κλάψει για γυναίκες έχω κλάψει όμως για άντρες»

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 20/1 στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης συνάντησε τον Απόστολο Γκλέτσο στο bar και η συζήτηση ξεκίνησε με τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς».

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός μίλησε για την καριέρα του και θυμάται τα πρώτα βήματά του στην υποκριτική. Έκανε την αυτοκριτική του και επεσήμανε τα λάθη που έκανε είτε στη συμπεριφορά είτε σε ρόλους του.«Κλαίω γιατί το κλάμα είναι λυτρωτικό, δεν έχω κλάψει για γυναίκες έχω κλάψει όμως για άντρες. Φοβάμαι πάρα πολύ το botox, έχω πάει τρεις φορές να κάνω και φεύγω,  γιατί τους βλέπω πρησμένους», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Έχω μια κόρη 22 χρόνων, γιατί να κάνω γάμο; Δεν θέλω. Όλη η μαγεία του σεξ αποδομείται όταν ακούσεις τον ήχο από το καζανάκι. Πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Στα νιάτα μου αυτό συνέβαινε μια φορά τον μήνα», συμπλήρωσε.

«Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες”. Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στη συνέχεια μιλώντας για την κόρη του δήλωσε: «Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει… γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας».

Απόστολος Γκλέτσος για την κόρη του: «Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: «Έστειλα μήνυμα στην Δούκισσα αφού ξεκίνησα στο “Πρωινό”»

Her News

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αποκάλυψαν πότε θα γίνει η βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους

Her News

Κομάντα και Δράκοι: Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Mega.

Her News b