HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Νικολούλη θα ρίχνει φως στο MEGA – Το μήνυμα της

Η μεταγραφή της Αγγελικής Νικολούλη ήταν κεραυνός εν αίθρια για τον δημοσιογραφικό κόσμο. Η αγαπημένη και πολυσυζητημένη εκπομπή «Φως στο τούνελ» θα βγαίνει από το κανάλι της Συγγρού από την νέα σεζόν και είναι γεγονός!

Το MEGA φαίνεται ενθουσιασμένο με την απόκτηση της έμπειρης δημοσιογράφου & της εκπομπής της «Φως στο τούνελ»

Μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος  και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Μέσα από τα social media του MEGA, είδαμε πως η Αγγελική Νικολούλη πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφιση για το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Μας έδωσε γεμάτη νόημα για το που θα βρίσκουμε «φως» τη νέα σεζόν. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

«Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ τα ραντεβού που δίνουμε! Το μεγάλο μας ραντεβού είναι το φθινόπωρο. Που; Στο MEGA. Το Τούνελ στο MEGA θα ανάβει πλέον τα φώτα του. Να μην λείπει κανείς από το μεγάλο ραντεβού του φθινοπώρου» τονίζει με νόημα η Αγγελική Νικολούλη.

Αναμένουμε να δούμε το ανανεωμένο φως στο τούνελ από Σεπτέμβριο. Που άλλου; Στο MEGA!

 

 

Νεότερα Άρθρα

Σάσα Μπάστα: Βάζει οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού – “Κάθε χρόνο μας χωρίζουν”

Her News

Τζώνη Καλημέρης: «Στείλανε στη Eurovision ένα 16χρονο παιδί με βερμουδίτσα να τραγουδήσει – Θέλει “άλλα” κότσια ο διαγωνισμός»

Her News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναλαμβάνει και επίσημα την παρουσίαση του “Shopping Star” – Η ανακοίνωση του καναλιού

HerNews ka