HerNews.gr
Social News

3 Instagrammers σου λένε για την top φωτογραφία

Στις διακοπές θα βγάλουμε και μια φωτογραφία παραπάνω. Κάποιες από αυτές θα τις κρατήσουμε για εμάς και άλλες θα τις μοιραστούμε στα social media με τους φίλους μας.

Για αυτό και μίλησα με 3 Instagrammers και μου έδωσαν συμβουλές για το πως να βγάλουμε την απόλυτη καλοκαιρινή φωτογραφία.

Για πάρε μια γεύση,

  1. @tatt___

«Ποιο είναι το μυστικό για τις όμορφες ινσταγκραμικές φωτογραφίες;
Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ένας συνδυασμός. Ωραίο τοπίο, ωραίο background, ωραίο outfit και μια ωραία, αυθόρμητη (σχετικά) πόζα. Βέβαια, πολύ σημαντικό ρόλο έχει και η γωνία από όπου θα βγει η λήψη.
Good luck και μην ξεχνάς ότι όσο το εξασκείς τόσο πιο όμορφο θα βγαίνει το αποτέλεσμα»

 

 

2. @__marievi__

“Δε μου αρέσει, να βγάλουμε άλλη μία;”… Αν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε αυτά τα λόγια κάθε φορά που προσπαθείς να βγάλεις μία φωτογραφία, αυτό το άρθρο είναι για σένα! Οι περισσότερες γυναίκες δυσκολευόμαστε να βγάλουμε φωτογραφίες που μας αρέσουν, αλλά υπάρχουν αρκετά tips που θα βελτιώσουν το αποτέλεσμά σου. Το βασικότερο από αυτά είναι να βγάζεις φωτογραφίες με κίνηση! Είναι αρκετά αμήχανο να προσπαθείς να φωτογραφηθείς παίρνοντας μία στατική πόζα, οπότε σου προτείνω να δοκιμάσεις να κάνεις μερικές αυθόρμητες κινήσεις. Μπορείς να κάνεις ένα μικρό βήμα μπροστά, να περπατήσεις ευθεία ή διαγώνια, να φτιάξεις με το χέρι σου τα μαλλιά σου, να ανεμίσεις το φόρεμά σου ή οτιδήποτε άλλο θα έκανες αυθόρμητα. Χαμογέλασε και δοκίμασε να μην κοιτάζεις στην κάμερα αλλά λίγο πιο πλάγια, ώστε το αποτέλεσμα να βγει ακόμη πιο φυσικό!

 

3. @megi.gram

Ένα από τα αγαπημένα μου tip για τις φωτογραφίες είναι οι «αυθόρμητες» φωτογραφίες , αυτές που δεν κοιτάς την κάμερα αλλά κοιτάς άλλου σαν να σε φωτογραφίζουν χωρίς να γνωρίζεις. Αν επίσης κανείς ότι προχωράς βγαίνουν ακόμα καλύτερες!

Καλή επιτυχία κορίτσια μου, 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της

HerNews ka

Dua Lipa: Μεταμορφώνεται σε γοργόνα με μπλε μαλλιά για την νέα ταινία της “Barbie”

HerNews ka

Στάθης Σχίζας: Από τον Άγιο Δομίνικο στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Her News b