HerNews.gr
Beauty

Nails: Ποια ειναι τα χρώματα & οι τάσεις για το φθινόπωρο του 2021

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και το καλοκαιράκι έφυγε… Μην σκάτε! Έρχεται φθινόπωρο με νέες τάσεις στα νύχια που σίγουρα θα σου φτιάξουν την διάθεση!

Το χρώμα της ελιάς

Τα olive nails ή αλλιώς χρώμα της ελιάς θα το δούμε σύντομα να κυριαρχεί στο instagram. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να κάνει την εμφάνισή του από τις αρχές κι όλας του Σεπτέμβρη. Θα είναι ιδανικό στο outfit μας, καθώς θα ταιριάξει υπέροχα με τα παλτό και πουλοβεράκια που ετοιμαζόμαστε να φορέσουμε. Σκέψου ένα baby pink πουλοβερ με νύχι της ελιάς; Υπέροχο!

Το χρώμα του οίνου

Το ποτό του φθινοπώρου – και καλοκαιριού και χειμώνα θα πω – το κόκκινο κρασί. Το βαθύ, ζεστό χρώμα του είναι κάτι που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε στα νύχια μας. Μια τάση που έρχεται για να μείνει, θυμίζοντάς μας πολύ το βουργουνδί χρώμα που για πολλά χρόνια αποτέλεσε μια αγαπημένη φθινοπωρινή επιλογή.

Το άσπρο του χιονιού

Γλυκό αλλά και σοβαρό. Το λευκό χρώμα που όλες θέλουμε για τα νύχια μας έρχεται και αυτό το φθινόπωρο. Ταιριάζει τόσο το φθινόπωρο και  μουντό τοπίο που εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε να βλέπουμε. Τόσο στα νύχια μας όσο και στα ρούχα μας! Είναι μια safe επιλογή που όλες μας την τολμούμε!

Modern French

Το γαλλικό μανικιούρ το αγαπάμε όλες αλλά και αυτοί που μας βλέπουν. Φέτος το καλοκαίρι έγινε η τάση με το γαλλικό μανικιούρ να είναι πιο παιχνιδιάρικο και ωραίο. Όλα τα χρώματα της παλέτας στα χέρια μας και είμαστε έτοιμες να κατακτήσουμε τον κόσμο! Αυτή η καλοκαιρινή φετινή τάση ήρθε για να μείνει! Είσαι τόσο τολμηρή ώστε να το κάνεις;

Nude και πάλι nude!

Είστε λάτρεις των chic και nude αποχρώσεων; Θέλετε να τα έχετε αλλα και να μην τα έχετε βαμένα τα νύχια σας; Αυτη ειναι η πιο safe επιλογή. Το nude το διαλέγουν οι βασίλισσες και σίγουρα όταν το επιλέγουμε έτσι νιώθουμε και εμείς! Ταιριάζει με κάθε outfit και είναι γλυκό και περιποιημένο!

Νεότερα Άρθρα

Φεστιβάλ Καννών: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που είδαμε

HerNewskl

Banana bun: Απόκτησε το πιο messy chic χτένισμα μόνη σου

Her News b

Έκζεμα vs Ψωρίαση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

HerNewskl