HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 29 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 29/8 έως 4/9
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή την εβδομάδα το σύμπαν σας καλεί να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας να πείτε αυτά που θέλετε και γιατί όχι να κλείσετε νέες συμφωνίες ή και να υπογράψετε κάποια συμβόλαια.

Τώρα αν ένας γάμος ή μια μόνιμη σχέση σας είχε προβληματίσει παλαιότερα σε κάποια θέματα, τώρα είναι η ώρα για εσάς τα ζώδια του Κριού, να πάτε ένα ταξίδι μαζί για να μπορέσετε να βρείτε.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Σίγουρα έχει έρθει η στιγμή να χαρείτε και να περάσετε λίγο ήσυχα μετά από τις ανατροπές που έχουν έρθει στη ζωή σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δωθούν για να περάσετε λίγο όμορφα,αν επιθυμείτε έναν απόγονο εστιάστε σε αυτό και θα τα καταφέρετε.

Έντονα θα σας απασχολήσει το κομμάτι της εργασίας της υγείας αλλά και της καθημερινότητας. Αν έχετε αμελήσει κάποιες ιατρικές εξετάσεις τώρα είναι η στιγμή να τις κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21Ιουν)

Κι αν σας ρωτήσουν γιατί χαμογελάτε και περνάτε καλά; Απαντήστε τους, απλά γιατί μπορείτε!

Τώρα που οι εντάσεις έχουν αρχίσει να υποχωρούν, εσείς δεν έχετε παρά να περνάτε όμορφα να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε.. Ιδιαίτερα για τους ελεύθερους του ζωδίου, μιας και εκεί έξω υπάρχουν άτομα που θα δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα σας βομβαρδίζουν με κομπλιμέντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Πολλοί από εσάς ξεκινάτε τώρα τις διακοπές σας, άλλοι κλείνετε ευνοϊκές συμφωνίες και υπογράφετε συμβόλαια, άλλοι πάλι διευθετείτε κάποιες οικονομικές εκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια με πολύ καλές προοπτικές.

Ότι και να συμβαίνει από αυτά που σας είπα, θα ήθελα για εσάς τα ζώδια του Καρκίνου, να εστιάσετε σε αυτά για να μπορέσετε να είσαστε καλά και να μπορέσετε επιτέλους να ηρεμήσετε.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ-22 Αυγ)

Το χαμόγελο θα αρχίσει να σκάει στα χείλη σας, άλλοι θα κλείνουν ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες,άλλοι επαγγελματικές με πολύ καλές προοπτικές.

Οι περισσότεροι θα λαμβάνετε αρκετά ευχάριστα μηνύματα που πολύ πιθανόν να αφορούν και ένα από τα αδέλφια σας. Το σύμπαν σας ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό διάστημα ,πάρτε τα καλά που σας δίνει και δείξτε ευγνωμοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Χρόνια πολλά αγαπημένοι και χαρούμενη ηλιακή επιστροφή.

Ξεκινά μια εβδομάδα αρκετά ευνοϊκή για εσάς καθώς για αρκετό διάστημα υπήρχε αρκετή ένταση και καθολου χρόνος για εσάς καθώς τρέχατε και δεν φτάνετε. Τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε με τον  εαυτό σας να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν μαζί με το σύντροφο της ζωής σας, όπως και να τακτοποιήσετε κάποιες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπ-20 Οκτ)

Για αρκετό διάστημα είχατε χάσει τον ύπνο σας και ήσασταν μονίμως σε υπερένταση,αυτό τώρα περνάει και μπορείτε να ηρεμήσετε. Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν όπως επίσης να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Όσοι από εσάς είστε μόνοι σας, εκμεταλευτείτε τις προσφορές που σας γίνονται για μια νέα σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Έχετε αρκετό διάστημα που κλείνεστε στον εαυτό σας και επεξεργαζεστε μια σχέση η μια συνεργασία ως προς το τι θα κάνετε. Ξέρω πως έχετε δεχθεί πολλές ανατροπές σε αυτό το κομμάτι και ακόμα δεν έχετε προσαρμοστεί ,αυτή η εβδομάδα όμως έρχεται για να βγείτε προς τα έξω και να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας. Αρκετή εύνοια όμως υπάρχει σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας ηρεμήστε και απολαύστε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Για αρκετό διάστημα δεν βρίσκατε ηρεμία πουθενά και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας που δεν σας άφηναν στιγμή σε ησυχία.Τώρα όμως ήρθε η στιγμή που και οικονομικές απολαβές θα έχετε από την εργασία σας ,και φίλους καρδιακούς να είναι δίπλα σας και να σας στηρίζουν. Μάλιστα, δεν το θεωρώ απίθανο να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή να σας γνωρίσουν οι φίλοι σας τον έρωτα της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Νομίζω πως ήρθε και για εσάς η στιγμή να χαρείτε καθώς είστε κρόνιοι άνθρωποι και κάνετε πάντα αυτό που πρέπει. Αφήστε τα πρέπει και αδράξτε την ευκαιρία που σας δίνεται ιδιαίτερα εσείς που είστε μόνοι σε ένα έρωτα μέσα από τον εργασιακό σας χώρο ή πολύ πιθανόν να κάνει την ίδια εργασία με εσάς. Τώρα που οι διακοπές τελείωσαν και πρέπει να εστιάσετε στο εργασιακό σας κομμάτι και στη στο πως θα καταξιωθείτε επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Πολλοί από εσάς μετακομίσατε,άλλοι ζήσατε ανατροπές και αλλαγές στην οικογένεια και σίγουρα ακόμα προσπαθείτε να προσαρμοστείτε ,αλλά θα σας δωθούν ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα από το εξωτερικό ή που μπορεί να κατοικούν μακρυά από εσάς και εκεί να προκύψει ένας έρωτας.
Επίσης ευνοείστε σε ότι έχει να κάνει με μια ανώτερη γνώση που θέλετε να αποκτήσετε έτσι ώστε να μπορείτε να νιώθετε πιο καταρτισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20Μαρ)

Σίγουρα έχετε αρχίσει  σιγά σιγά να ηρεμείτε και να μην σας κάνουν επίθεση άτομα που συνεργάζεστε ή άτομα που έχετε μια επίσημη σχέση μαζί τους.Θα υπάρξουν ξαφνικά και ευχάριστα μηνύματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και πιθανόν να κάνετε και ένα κοντινό ταξιδάκι. Θέλω όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τυχόν εξαπατήσεις ,πιστεύω πως κάπου εκεί έξω υπάρχει κάτι που δεν το βλέπετε καθαρά και όταν το ανακαλύψετε θα απογοητευτείτε. Προσοχή λοιπόν στα παιχνίδια του Ποσειδώνα!

Όλα τα ζώδια στην στήλη του HerNews!

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

Νεότερα Άρθρα

Άρης στον Σκορπιό: Ώρα να αφήσουμε πίσω μας ότι μας σκοτώνει – Ποια ζώδια επηρεάζει

Her News

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα κάθε ζωδίου για τον Απρίλιο του 2024

HerNews ka

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Απριλίου

Her News b