HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 έως 10 Απριλίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 5/4 έως 10/4.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Ιδανική εβδομάδα για εσάς για να καταφέρετε να μείνετε μόνοι να σκεφτείτε και να κλείσετε ένα κεφάλαιο ζωής σχετικά με μια σχέση ή με μια συνεργασία. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα κάποιοι από εσάς να κινηθείτε παρασκηνιακά σχετικά με μια σχέση σας και να μην θέλετε να μαθευτεί πουθενά ότι είσαστε μαζί. Προς το τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ -20 Μαί )

Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει για εσάς όλη αυτή την εβδομάδα για να μπορέσετε να κινηθείτε σε ένα νέο κύκλο ανθρώπων. Ή να πετύχετε στόχους που από καιρό είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας και να πραγματοποιηθούν κάποια ονειρά σας.  Λίγο προσοχή θα ήθελα παραπάνω από εσάς στο τρόπο που κινήστε για να αποφύγετε τυχόν ατυχηματικές καταστάσεις .

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για εσάς ξεκινάει μια εβδομάδα που θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τη καριέρα σας. Δεν αποκλείεται να θέλετε να φτιάξετε και λίγο την εικόνα που έχετε προς τα έξω. Αρκετοί επίσης είστε εσείς που θα θελήσετε να  παρουσιάσετε  μια σχέση σας σε κοινή θέα. Προς το τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να λύσετε /  διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Μεγάλη εύνοια για τους περισσότερους από εσάς αυτή την εβδομάδα. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες και μπορείτε να επεκταθείτε όπου εσείς  επιθυμείτε.  Όπως για παράδειγμα να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ,να κάνετε επαγγελματικά βήματα επίσης στο εξωτερικό και να κλείσετε πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήθελα να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με σχέσεις και συνεργασίες.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Καταλαβαίνω πως έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν αντέχετε άλλες πιέσεις και ευθύνες αυτή την εβδομάδα. Όμως θα πρέπει να τακτοποιήστε κάποιες κληρονομικές υποθέσεις ή κάποια θέματα οικογενειακά. Επίσης ο χρόνος σας πιέζει να προλάβετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό που από εκεί θα έχετε οικονομικές απολαβές. Προς το τέλος της εβδομάδας καλό  θα  ήταν να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ )

Εύνοια όλη αυτή την εβδομάδα για εσάς σε σχέσεις και συνεργασίες που θα προσπαθήσουν να σας κάνουν τα χατήρια και να προσπαθούν να σας φανούν χρήσιμοι. Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία και ζητήστε τους ότι επιθυμείτε για να σας το δώσουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους ή με ένα νέο καινούριο κύκλο ανθρώπων που και εκεί θα έχετε να εισπράξετε μόνο οφέλη .

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Εσάς αυτή η εβδομάδα θα είναι βοηθητική ως προς την εργασία σας για να μαλακώσουν λίγο κάποιες εντάσεις. Όπως και  να γλυκάνει το κλίμα και να τα βρείτε με κάποιους που συνεργάζεστε. Επίσης η καθημερινοτητά σας θα γίνει πιο εύκολη και πιο όμορφη και αυτό θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση. Προς το τέλος της εβδομάδας ασχοληθείτε λίγο με τη καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-21 Νοε)

Μια εβδομάδα που θα σας βοηθήσει να χαρείτε να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε είτε με το ταίρι σας είτε με τα παιδιά σας. Αδράξτε μου λοιπόν την ευκαιρία και περάστε όσο καλύτερα μπορείτε. Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά και σας αξίζουν κάποιες στιγμές χαράς. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε  και ένα ταξίδι στο εξωτερικό .

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Εσείς αυτή τη εβδομάδα θα θελήσετε να μείνετε λίγο παραπάνω στο χώρο του σπιτιού σας και να ηρεμήσετε. Και δεν αποκλείεται να πάρετε και δουλειά στο σπίτι προκειμένου να μην πάτε στην εργασία σας. Μόνο και μόνο γιατί θα έχετε την ανάγκη να ηρεμήσετε μέσα από τη γαλήνη της οικογενειά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήθελα να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκρεμότητες προς τρίτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλά και ευχάριστα νέα. Όπως επίσης θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε κάποια ταξίδια κοντινά με πολύ δικά σας άτομα και να περάσετε πολύ όμορφα. Δεν αποκλείεται να καταφέρετε να κλείσετε κάποιες πολύ συμφέρουσες συμφωνίες  και να υπογράψετε κάποια συμβόλαια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το γάμο σας ή τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Μια εβδομάδα που θα έχετε ανάγκη να πάρετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και να έχετε κάποια έξοδα παραπάνω για την ακίνητη περιουσία σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας και να βρείτε κάποιες λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν με αυτή .

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Μια εβδομάδα που θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με εσάς. Να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν να επικοινωνήσετε με αρκετό κόσμο να ταξιδέψετε και να περάσετε πραγματικά πολύ όμορφα. Αρκετοί από εσάς θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες πολύ καλές συμφωνίες όπως και να υπογράψετε κάποια συμβόλαια. Όλη αυτή η εβδομάδα για εσάς θα κυλήσει με πολλά και ευχάριστα νέα.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι πιο ευνοϊκές ημέρες του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Her News

Ποια ζώδια ζηλέυουν περισσότερο;

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 3 έως 9 Οκτωβρίου

Her News