HerNews.gr
Ζώδια

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα κάθε ζωδίου για τον Απρίλιο του 2024

Στις αρχές Απριλίου 2024, θα βρίσκεστε βαθιά μέσα στην Πύλη Eclipse, η οποία είναι η χρονική στιγμή μεταξύ της Σεληνιακής Έκλειψης της 25ης Μαρτίου στον Ζυγό και της Ηλιακής Έκλειψης της 8ης Απριλίου στον Κριό.

Αυτή είναι μια μαγική στιγμή που θα φαίνεται ότι το σύμπαν λειτουργεί με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, βοηθώντας να φέρεις εκπληκτικά γεγονότα στη ζωή σου και με κάποιο τρόπο αναδιατάσσοντας τα κομμάτια για να δημιουργήσεις κάτι που είναι ακόμα πιο όμορφο από ό,τι θα μπορούσες να φανταστείς.

Ενώ η τύχη πρέπει να δημιουργηθεί, βρίσκεται επίσης μέσα σε εκείνες τις στιγμές που είστε τόσο συντονισμένοι στο σύμπαν που νιώθετε υποστήριξη και κατευθύνσεις μέσα από κάθε επιλογή που κάνετε και κάθε βήμα που κάνετε.

Ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στον Κριό την 1η Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι την εικοστή πέμπτη. Αυτό σας λέει ότι σας δίνεται επίσης η ευκαιρία να διορθώσετε την πορεία από μια προηγούμενη απόφαση.

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα κάθε ζωδίου για τον Απρίλιο του 2024:

Κριός

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Δευτέρα 8 Απριλίου, Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης στον Κριό στον τομέα της αυθεντικότητας σας

Όχι μόνο είναι η εποχή του ζωδίου σας, αλλά θα βιώσετε μια απίστευτη Έκλειψη Ηλίου Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας του Κριού. Αυτό θα συμβεί στον τομέα της αυθεντικότητας σας, που είναι ένα από τα μέρη που τροφοδοτούν νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να απορρίψετε όποιες μάσκες ή υποχρεώσεις που εξακολουθείτε να τηρείτε και να κάνετε αυτό το νέο ξεκίνημα για εσάς, δείχνοντας στον κόσμο ποιος πραγματικά είστε.

Ταύρος

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα: Σάββατο 20 Απριλίου, σύνοδος του Δία Ουρανός στον Ταύρο στον οίκο της αλήθειας

Η σύνοδος Δία-Ουρανού στον Ταύρο είναι μια από τις πιο τυχερές διελεύσεις όλο το 2024. για εσάς, καθώς σας χτυπά με την αλήθεια. Ο Δίας κυβερνά την υπεραφθονία, την επέκταση, την τύχη και τον μακρινό ορίζοντα, ενώ ο Ουρανός είναι γνωστός για τις στιγμές που φέρνουν σοκ και δέος, καθώς στοχεύει να σας βοηθήσει να αλλάξετε την πορεία σας, ώστε να είστε πιο ευθυγραμμισμένοι με τη μοίρα σας.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες συγκλονιστικές συνειδητοποιήσεις που εμφανίζονται γύρω από αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα γύρω από αυτό που πιστεύατε ότι θέλατε.  Πάρτε το ως δώρο και αντί να ξεφύγετε από την αλήθεια, αγκαλιάστε το για να ανακαλύψετε τι πραγματικά επιθυμείτε για τη ζωή σας. Δεν θα έχετε έλλειψη τυχερών ιδεών αυτή τη στιγμή.  Ένα σημαντικό κομμάτι είναι ότι θα χρειαστεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να τον εμπιστευτείτε, ανεξάρτητα από το πόσο ξένες είναι αυτές οι νέες ιδέες.

Δίδυμοι

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα: Δευτέρα 8 Απριλίου, Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης στον Κριό στον τομέα των ευχών σας

Η Έκλειψη Ηλίου της Νέας Σελήνης στον Κριό, τον τομέα των επιθυμιών σας, σας δίνει μια απίστευτη ώθηση στην εκδήλωση δυνατοτήτων και στη στενότερη συνεργασία με τις ενέργειες του σύμπαντος. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς γνωστό ότι είναι ηγέτης και δεν φοβάται να ρισκάρει. Με την Ηλιακή Έκλειψη και τη Νέα Σελήνη να εγκαινιάζουν μια εποχή για νέα ξεκινήματα, προσπαθήστε να αναλογιστείτε αυτό που σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε, καθώς θα σας δοθεί η τέλεια ώθηση για να προχωρήσετε προς τον στόχο σας τον Απρίλιο.

Καρκίνος

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα: Δευτέρα 8 Απριλίου, Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης στον Κριό στον οίκο της καριέρας σας

Καθώς ξεκινάει ο Απρίλιος, ελπίζουμε ότι θα μάθετε τα σημαντικά μαθήματα για την εμπιστοσύνη και την επέκταση που η Εποχή των Ιχθύων ήλπιζε να ενσταλάξει μέσα σας. Αυτό ήταν για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για αυτό που θα είναι σίγουρα μια ξεκάθαρη χρονιά, αλλά πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να αγκαλιάσετε τα νέα ξεκινήματα γύρω σας.  Η Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης στον Κριό στον οίκο της καριέρας σας σηματοδοτεί μια σημαντική νέα αρχή στην επαγγελματική σας ζωή.  Με τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό, μπορεί να επιστρέφετε σε κάτι που κάνατε ή που σας ενδιέφερε. Ακριβώς επειδή επιστρέφετε σε κάτι από το παρελθόν δεν σημαίνει ότι θα εξελιχθεί το ίδιο, ειδικά με όλα τα η τύχη που σε περιβάλλει αυτή τη στιγμή.

Λέων

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Δευτέρα 8 Απριλίου, Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης στον Κριό στον τομέα της τύχης σας

Θα νιώσετε σίγουρα το τυχερό χέρι του σύμπαντος σε όλες τις προσπάθειές σας τον Απρίλιο, καθώς η ενέργεια του Κριού φέρνει μια μαγική αίσθηση πίστης, αφθονίας και νέων ευκαιριών.  Κοιτάξτε το νέο τον Απρίλιο, είτε περιλαμβάνει ταξίδια, εκπαίδευση ή μια πιο απομακρυσμένη θέση. Αυτό είναι το σημάδι σας για να πιστέψετε αληθινά ότι η ζωή που οραματίζεστε, ακόμα κι αν δεν το έχετε πει σε κανέναν άλλον, μπορεί να πραγματοποιηθεί πλήρως, αλλά πρώτα πρέπει να αποφασίσετε να μην δεχτείτε ποτέ ξανά λιγότερα.

Η μεγαλύτερη τύχη σας θα βρεθεί στις νέες εμπειρίες και τις ευκαιρίες που θα πάρετε, συνειδητοποιώντας ότι όταν ανοίγετε τον εαυτό σας στο νέο, θα κερδίσετε επίσης όλα όσα θέλατε ποτέ.

Παρθένος

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Σάββατο 20 Απριλίου, ο Δίας Ουρανός σε σύνοδο στον Ταύρο στον οίκο της αφθονίας σας

Η σύνοδος του Δία Ουρανού θα είναι τυχερή για εσάς, όχι μόνο επειδή ο Δίας κυβερνά θέματα τύχης, αλλά επειδή θα συμβεί στον οίκο της αφθονίας σας . Ο Δίας βρίσκεται στον Ταύρο από το 2023, βοηθώντας σας να εξασφαλίσετε τα θεμέλιά σας και διασφαλίζοντας ότι χτίζετε τα όνειρά σας σε στέρεο έδαφος. Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Ουρανός εργαζόταν επίσης σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας, φέρνοντας εκπλήξεις και ευκαιρίες για να δοκιμάσετε την πίστη σας και να ανακατευθύνετε την πορεία σας.Καθώς ο Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στον Ταύρο, σας δίνεται μια συναρπαστική ευκαιρία στη ζωή σας.

Αυτή η ευκαιρία μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδια, μια νέα επιχείρηση, εκπαίδευση ή πνευματικότητα. Ό,τι κι αν συμβεί αυτή τη φορά, πρέπει να εμπιστευτείτε ότι θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη αφθονία. Απλώς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ακολουθήσετε τη ροή αντί να προσπαθήσετε να επιβάλλετε οτιδήποτε.

Ζυγός

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα: Τρίτη 23 Απριλίου, Πανσέληνος στον Σκορπιό στο σπίτι του πλούτου σας

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό ανατέλλει στο σπίτι του πλούτου σας, που φέρνει σε καρποφορία τους σπόρους που φυτέψατε γύρω από τη Νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου 2023. Αν και είναι μια ολοκαίνουργια χρονιά, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ακόμα όνειρα ελπίζουν να εκδηλωθούν. Είναι ένα σημείο όπου μπορείτε επιτέλους να δείτε τα θετικά αποτελέσματα των προηγούμενων ενεργειών που έχετε κάνει.

Σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας, η Πανσέληνος του Σκορπιού δημιουργεί μια γέφυρα μεταξύ του πλούτου και της αυτοεκτίμησής σας. Όχι μόνο αυτό θα δημιουργήσει περισσότερες άφθονες συνδέσεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προσελκύσετε μεγαλύτερο πλούτο μέσω της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Μη φοβάστε να μιλήσετε και να πείτε τι είναι αυτό που αξίζετε. Ενώ μπορεί να λάβετε ένα απροσδόκητο οικονομικό δώρο ή μπόνους, μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη της δημιουργίας της αφθονίας σας.

Σκορπιός

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Τρίτη 23 Απριλίου, Πανσέληνος στον Σκορπιό στον τομέα πρωτοβουλίας σας

Η Πανσέληνος θα ανατείλει στον Σκορπιό, αναδεικνύοντας τον τομέα του εαυτού σας, ο οποίος κυριαρχεί επίσης στις προσωπικές σας πεποιθήσεις. Αυτός είναι ένας από τους λίγους τομείς στον αστρολογικό χάρτη που αναδεικνύουν νέα ξεκινήματα. Αν και η Πανσέληνος μπορεί να φέρει κάτι στο τέλος, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξεκινήσετε κάτι νέο.

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό είναι η τέλεια στιγμή για να σταματήσετε να δίνετε τη δύναμή σας , να σκεφτείτε ότι ο δρόμος σας βρίσκεται στα χέρια άλλων ή ότι δεν έχετε πλήρη αυτονομία και ανεξαρτησία στις επιλογές που κάνετε. Καθώς απελευθερώνετε αυτούς τους περιοριστικούς τρόπους σκέψης για τη ζωή, θα μπείτε επίσης πιο πλήρως στη δύναμή σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να δείτε ότι η ζωή σας ανήκει σε εσάς και σε κανέναν άλλον.

Τοξότης

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα: Σάββατο 20 Απριλίου, σύνοδος του Δία Ουρανού στον Ταύρο στον οίκο της αποφασιστικότητας

Ο Απρίλιος φέρνει μερικές κομβικές στιγμές στη ρομαντική σας σχέση και την αίσθηση χαράς που επιλέγετε να εστιάσετε και να καλλιεργήσετε στη ζωή σας, χάρη στην εισροή ενέργειας του Κριού.

Αλλά ακόμα και με αυτό, κάτι φτιάχνεται πιο βαθιά στη ζωή σας, βοηθώντας σας όχι μόνο να είστε πιο αποφασισμένοι στη δημιουργία της ζωής των ονείρων σας αλλά και να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας.  Η σύνοδος Δία/Ουρανού στον Ταύρο, υψώνεται στον οίκο της αποφασιστικότητας σας, βοηθώντας να σας εμφυσήσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης , θάρρους και αυτοπεποίθησης για να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας.

Είτε αυτό σημαίνει να θέσετε όρια, να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και την ευτυχία σας ή να ξεπεράσετε τον φόβο για τη ρομαντική δέσμευση, ό,τι θέλετε μπορεί να είναι δικό σας. Ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψετε την επιδίωξή σας.

Αιγόκερως

Η πιο τυχερή ημέρα του μήνα: Δευτέρα 8 Απριλίου, Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης στον Κριό στον οικογενειακό σας τομέα

Αν και αυτή τη στιγμή επικεντρώνεστε έντονα στην προσωπική σας ζωή, δεν σημαίνει ότι η τύχη του Απριλίου θα πάει χαμένη με οποιονδήποτε τρόπο. Μπορεί να το χρειάζεστε περισσότερο στην προσωπική σας ζωή παρά στην καριέρα σας.

Η Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Κριό θα ανατείλει στον τομέα της οικογένειας και της θεραπείας, βοηθώντας σας να επιτύχετε μια κομβική στιγμή ανάπτυξης και συνειδητοποίησης στη ζωή σας και επιτρέποντάς σας να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές που θα ωφελήσουν εσάς και όσους αγαπάτε. Μια Ηλιακή Έκλειψη αποκαλύπτει κάτι που δεν είχατε δει στο παρελθόν, ενώ η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Στον Κριό, θα σας ζητηθεί να μπείτε στο ρόλο του δημιουργού καθώς ξεπερνάτε τις παιδικές πληγές ή τις προκλητικές σχέσεις και θα αρχίσετε πραγματικά να θεραπεύετε το βαθύτερο μέρος του εαυτού σας.

Υδροχόος

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα: Δευτέρα 8 Απριλίου, Έκλειψη Ηλίου Νέας Σελήνης στον Κριό στον οίκο επικοινωνίας σας

Η Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης στον Κριό ανατέλλει στον οίκο επικοινωνίας σας, όπως και εδώ οι σταθμοί του Ερμή ανάδρομα. 

Ενώ θα χρειαστεί οπωσδήποτε να πείτε την αλήθεια σας, θα πρέπει επίσης να προσέχετε να μην απογοητευτείτε υπερβολικά ή να σταματήσετε να λειτουργείτε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Μπορεί να βρεθείτε να επιστρέφετε σε μια προηγούμενη συμφωνία, αλλά αυτή τη φορά, έχετε περισσότερες πληροφορίες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βρεθείτε να έχετε μια σημαντική αλλαγή γνώμης.

Την ώρα της Έκλειψης Ηλιακής Νέας Σελήνης, ο Ερμής, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιο της φωτιάς του Κριού, συνδυάζοντας θέματα επικοινωνίας, οικονομικών, αγάπης, επιλογών και νέων ξεκινημάτων. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι για να επιτρέψετε να συμβεί αυτή η κομβική αλλαγή μυαλού, πρέπει επίσης να ασκήσετε μεγαλύτερη αγάπη για τον εαυτό σας. 

Ιχθύες

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα: Σάββατο 20 Απριλίου, σύνοδος του Δία Ουρανού στον Ταύρο στον τομέα των εμπνευσμένων έργων σας.

Υπάρχει κάτι απίστευτα μοιραίο που αρχίζει να συνέρχεται στη ζωή σας καθώς ο Δίας και ο Ουρανός βρίσκονται σε σύνοδο στον Ταύρο. Αυτός είναι ένας τομέας της ζωής σας που διέπει την επικοινωνία. Ένα γραπτό έργο ή κάτι στο οποίο μιλάτε, όπως ένα podcast, μπορεί να είναι απίστευτα σημαντικό.

Αυτό που αρχίζει να συνδυάζεται τώρα δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο, αλλά θα βασιστεί στην προηγούμενη δουλειά που κάνατε ή θα έχετε επιτέλους εκδηλώσει μια ιδέα που είχατε εδώ και αρκετό καιρό. Το θέμα είναι, ωστόσο, ότι το σύμπαν ευλογεί πλήρως αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σας, καθώς η ενέργεια του Κριού του Απριλίου 2024 θα φωτίσει επίσης τον τομέα του πλούτου σας.

Εάν περιμένατε για ένα σημάδι ή για την τέλεια στιγμή, τότε πρέπει να εμπιστευτείτε ότι δεν θα πάει καλύτερα από αυτό. Όχι μόνο πρέπει να συνειδητοποιήσετε τις θεϊκές σας ιδέες για να ξεκινήσετε κάτι νέο, αλλά όταν μια απίστευτη προσφορά ή ευκαιρία αρχίζει να έρχεται, επιτρέψτε στον εαυτό σας να τη δει για το τυχερό διάλειμμα που είναι πραγματικά. Αυτή είναι η στιγμή σας για να λάμψετε, και είναι αυτή που σας αξίζει επίσης πλήρως, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να δει ότι πραγματικά περιβάλλεστε από τύχη αυτή τη στιγμή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Αφροδίτη στον Πλούτωνα 6/5: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News b

Αστρολογία: Αυτά είναι τα 3 πιο ερωτικά ζώδια

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 5-11 Φεβρουαρίου 2024

HerNews ka