HerNews.gr
Ελλάδα

Mad Clip: Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις – Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να μαθευτούν οι συνθήκες θανάτου του τράπερ Mad Clip, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα ρίξουν φως στην υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος Mad Clip είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρηση του απο το γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Ένα ανεξήγητο ξαφνικό φρενάρισμα φαίνεται να ήταν αυτό που οδήγησε τον τράπερ να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα τον θάνατο του.

Το Audi R8 δεν είχε εμπλοκή στο τρακάρισμα

Μέχρι πριν από λίγες ώρες, οι Αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο εμπλοκής αυτοκινήτου στο τροχαίο, ωστόσο δόθηκε τέλος στα σενάριο αυτό, αφού ο οδηγός εμφανίστηκε αυτοβούλως στο τμήμα και εξήγησε τι συνέβη.

Η Porsche του άτυχου καλλιτέχνη Mad Clip έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα από σιδερικά, φέρνοντας στη μνήμη εικόνες από ένα άλλο τραγικό δυστύχημα, εκείνο με τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Το τραγικό τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης, 2 Σεπτεμβρίου, έχει σκορπίσει με θλίψη και πόνο τους συναδέλφους και τους συνεργάτες του. Λίγες ώρες πριν σκοτωθεί, ο τράπερ βρισκόταν στον γάμο της μάνατζέρ του, όπου τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα, το τελευταίο τους ντουέτο με τίτλο «Μπορεί».

Νεότερα Άρθρα

Απόσυρση ηλεκτρικών συσκευών: Έως 700 ευρώ η επιδότηση για κλιματιστικά και εξοχικά

Her News

Καιρός: Σε «ανοιξιάτικο κλίμα» και την Τετάρτη- Αναλυτική πρόβλεψη

HerNews ka

Αλεξανδρούπολη: Εντοπίστηκαν 18 σοροί στην Αβάντα – Διερευνάται αν πρόκειται για μετανάστες

HerNews ka