HerNews.gr
Διεθνή

Χαμός σε γάμο: Ο γαμπρός έβλεπε.. μπάλα την ώρα της τελετής

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε γάμο, αφού ο γαμπρός δεν ήθελε να χάσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα που μεταδίδονταν την ώρα που παντρεύονταν..αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, τη γυναίκα του δηλαδή!

Ο γαμπρός φρόντισε να στολίσει κιόλας το κινητό του αλλά και να το τοποθετήσει σε ένα τραπέζι πίσω από την τούρτα, ώστε να μπορεί να βλέπει άνετα τον αγώνα, χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποια στιγμή κατάλαβε ότι το έξαλλο βλέμμα της νύφης είχε κάποια εξήγηση, αφού πολύ σύντομα εκείνη εντόπισε το κινητό και τον αγώνα που έβλεπε κρυφά ο γαμπρός.

Το χειρότερο της βραδιάς όμως, είναι ότι εκείνη την ώρα, κάποιος απο τους καλεσμένουε τους βιντεοσκοπούσε, με αποτέλεσμα να αποτυπώσει το άγριο κοίταγμά της συζύγου προς τον γαμπρό.

Στην επέτειό τους ένα χρόνο μετά, η Μπλέικ, όπως ονομάζεται η νύφη, ανάρτησε το βίντεο της επίμαχης στιγμής στο TikTok γράφοντας στη λεζάντα:

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνδρας μου το έκανε αυτό στον γάμο μας!».

Ο γαμπρός προσπάθησε μεν να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όμως η εξήγηση που της έδωσε («αφού άρχισε η μπάλα») μάλλον έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για το ζευγάρι.

Νεότερα Άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ: Η Στόρμι Ντάνιελς τον στέλνει σε δίκη – Για πρώτη φορά ποινική δίωξη σε πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Her News

Jenna Ortega: «Δεν είμαι σκοτεινή και στριμμένη στην πραγματική ζωή»

HerNews ka

Σοκ στη Ζάμπια: Ελέφαντας επιτέθηκε σε τουρίστες και κατασπάραξε 80χρονη γυναίκα

HerNews ka