HerNews.gr
Ελλάδα

Mad Clip: Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό τράπερ

Αύριο, 6 Σεπτεμβρίου, θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip. Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές. 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στις 06/09 στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Ο θάνατος του έχει προκαλέσει σοκ στους θαυμαστές του και στην εγχώρια σόου μπιζ. Τις τελευταίες ημέρες, τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα αποχαιρετισμού για τον Mad Clip από φίλους, θαυμαστές και συναδέλφους που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Ενώ στο σημείο του δυστυχήματος σπεύδει κόσμος για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του 34χρονου καλλιτέχνη.

Τα νεότερα στοιχεία είναι ότι δεν εμπλέκεται άλλο όχημα. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Οι αρχές επιχειρούν πλέον να δώσουν απάντηση στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από τον τρόπο με τον οποίο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του ο Mad Clip. Με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Ο οδηγός του Audi που ήταν δίπλα στη μοιραία Porsche λίγο πριν από τη σφοδρή πρόσκρουση σε κολόνα που στοίχισε τη ζωή του 34χρονου τράπερ, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής το βράδυ της Πέμπτης (2/9).

Εμφανίστηκε αμέσως μόλις πληροφορήθηκε ότι τον αναζητούσε η Τροχαία και έδωσε κατάθεση.

Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, ισχυρίζεται ότι δεν έκανε κόντρες με τον Mad Clip. Tον οποίο δεν γνώριζε. Δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του 34χρονου.

Σημειώνεται ότι, η Τροχαία τον αναζητούσε επειδή κάποιοι μάρτυρες έκαναν λόγο για «κόντρες». Ωστόσο από την αρχή διευκρινίστηκε ότι δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ των δύο αυτοκινήτων.

Μετά την κατάθεσή του, ο οδηγός του ΙΧ αποχώρησε από το Τμήμα, με εντολή του εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα συνεχίζεται.

Το ενδιαφέρον, τώρα, επικεντρώνεται στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και σε εκείνα των αιματολογικών εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ.

 

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Κουτσούμπας: Τρολάρει τη viral “καρδιά” της Ζωής Κωνσταντοπούλου – «Το κίνημα της δήθεν αγάπης»

HerNews ka

Ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης δίπλα στους πληγέντες με ψυχολογική υποστήριξη

HerNews ka

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα

HerNews ka