HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άντζελα Γκερέκου: Επέστρεψε στα γυρίσματα, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς», όλο αυτό το διάστημα είχε σταματήσει τα γυρίσματα στη νέα σειρά του MEGA,  έτσι ώστε να θρηνήσει με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο της σύζυγο Τόλη Βοσκόπουλο.

Η Άντζελα Γκερέκου έχει αποκτήσει μαζί του μια κόρη, την Μαρία Βοσκοπούλου.

Περίπου 2 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 81 ετών και πλέον, η σύζυγος του επέστρεψε στα επαγγελματικά της καθήκοντα.

Τώρα πια, η Άντζελα Γκερέκου θέλει να αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της και όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επέστρεψε στα γυρίσματα για την «Γη της Ελιάς».

«Επιστροφή στα γυρίσματα», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην ανάρτηση της στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021, σε ηλικία 81 ετών. Έφυγε από ανακοπή καρδιάς, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του, που θα ήταν στις 26 Ιουλίου.

Ήταν είναι ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός. Λόγω του στυλ, του στησίματος του στο πάλκο, και του τρόπου ερμηνείας και ντυσίματος, οι φανατικοί θαυμαστές του τον αποκαλούσαν Πρίγκιπα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτέλεσε ένα σπουδαίο κεφάλαιο για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κρίση πανικού στο κάστινγκ με τον Λιάγκα και το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Her News

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Με κοιλιά δεν παντρεύομαι» – Οι κοινές δηλώσεις για την εγκυμοσύνη και τον γάμο

Her News

Στέλιος Κρητικός: «Aπό τη στιγμή που πήρα στα χέρια μου το πρώτο μου παιδί ένιωσα ευλογημένος»

Her News