HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις απο 10 έως 16 Οκτωβρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 10/10 έως 16/10.
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα με επίκεντρο τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Eπανεξετάζετε κάποιες καταστάσεις, προσπαθείτε να δείτε τι θα είναι καλύτερο για εσάς και φροντίστε να πάρετε αποφάσεις που θα είναι προς το συμφέρον σας.
Αρκετοί θα μπείτε σε μια διαδικασία να επισημοποίήσετε μια ερωτική σχέση. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να πετύχετε κάποιους στόχους, καθώς υπάρχει εύνοια αυτή τη βδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή η εβδομάδα θα κινητοποιήσει θέματα οικονομικά και κάποιες συμφέρουσες ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε κάποιες εκρεμότητες. Είναι ώρα για να μπορέσετε να απαλλαχτείτε από αυτό το βάρος. Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε τη λιμπιντό σας να ανεβαίνει και θα θελήσετε να ενεργοποιηθείτε περισσότερο σε αυτό το κομμάτι. Δεχτείτε τις αλλαγές που γίνονται στη ζωή σας, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως γίνονται για το δικό σας καλό.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Μια εβδομάδα αρκετά ενεργοποιημένη σε θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες. Δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα θελήσουν μια ερωτική σχέση να πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Ωρα να σκεφτείτε πως το άτομο αυτό αξίζει πραγματικά για να παραμείνει δίπλα σας. Εξακολουθείτε οι ελεύθεροι να έχετε εύνοια στα ερωτικά και μπορείτε να χαρείτε και να διασκεδάσετε χωρίς τύψεις και ενοχές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Μια εβδομάδα αρκετά βοηθητική στο να πετύχετε στόχους και μεγαλεπήβολα σχέδια. Εντελώς ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένετε ,αρκετοί θα πρέπει να ασχοληθοείτε με τα θέματα εργασίας αλλά και με θέματα καθημερινότητας και διατροφής. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκρεμότητες που έχετε, καθώς υπάρχει εύνοια για εσάς σε αυτό το κομμάτι και κάποιες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα κληρονομικά σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή τη βδομάδα θα βρεθείτε με πολύ δικά σας άτομα και θα θελήσετε να τους πείτε κάποια πολύ ευχάριστα νέα, που μπορεί να αφορούν τα ερωτικά σας,τα παιδιά σας, ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Οι μετακινήσεις θα είναι αρκετές, καθώς υπάρχουν και περιπτώσεις να πάτε να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας, που μπορεί να σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση. Μπορεί ο Κρόνος να σας πιέζει, αλλά θα καταφέρετε να πάρετε ανάσες αισιοδοξίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσουν κάποιες ουτοπικές καταστάσεις που ζούσατε, χωρίς πλέον το πέπλο του ψεύδους. Συνειδητοποιείτε πως κάτι κρυβόταν για αρκετό διάστημα σε σχέσεις ή συνεργασίες και εσείς βλέπατε τη μισή αλήθεια . Τώρα θα μπορέσετε να τη δείτε ολόκληρη. Εξακολουθείτε βέβαια να ευνοείστε στην εργασία και την καθημερινότητα σας, όπως επίσης αρκετοί από εσάς, δέχεστε προτάσεις για εργασία.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα σας ευνοεί σε θέματα μετακίνησης, με με πολύ ευχάριστη παρέα, όπως και σε νέα ευχάριστα που λαμβάνετε και σας βοηθούν να αισθανθείτε όμορφα. Δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς, να ψάχνετε να αγοράσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο.Τα ερωτικά, όπως επίσης ότι έχει σχέση με τα παιδιά σας ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο όλη αυτή την εβδομάδα απογειώνονται. Αδράξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται στα ερωτικά, για όσους από  εσάς είστε μόνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή τη βδομάδα αρκετοί σχεδιάζετε κάτι εργασιακό, χωρίς να το κοινοποιείτε καθώς θέλετε να δείτε αν είναι προς το συμφέρον σας.  Άλλοι πάλι κρύβετε μια ερωτική σεξουαλική σχέση που σας έχει πάρει τα μυαλά και άλλοι πολύ πιθανόν να δέχεστε σχόλια πίσω από τη πλάτη σας. Καλό θα ήταν βέβαια, να επικεντρωθείτε στην ακίνητη περιουσία σας και να φροντίσετε να έχετε ένα έξτρα εισόδημα από αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποιες υποθέσεις που αφορούν την εργασία σας και εσείς πολύ πιθανόν να το συζητάτε με άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας. Εξακολουθείτε να δέχεστε βοήθεια από άτομα που υπάρχουν στο φιλικό σας κύκλο και κάνουν τα ονειρά σας πραγματικότητα. Επίσης, χρήματα έρχονται μέσα από το χώρα της εργασίας ή μιας συνεργασίας σας. Ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε λίγο περισσότερο αυτή την εβδομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή την εβδομάδα έρχονται στο προσκήνιο θέματα εργασιακά από το παρελθόν για να τα επανεξετάσετε και να επαναπροσδιορισετε τις απόψεις σας για κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν. Έχετε πιεστεί κάπως με τα οικονομικά σας και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις για μεγαλύτερο εισόδημα για να μπορέσετε να πάρετε ανάσες ανακούφισης. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες για αύξηση εσόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική, καθώς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό. Κάποιοι θα μπορέσετε να βάλετε τις βάσεις για ένα μεταπτυχιακό. Ακόμα, δεν αποκλείεται για αρκετούς από εσάς να υπάρξει η επιστροφή ενός ατόμου που έχει καταγωγή από το εξωτερικό ή ζει στο εξωτερικό και πολύ πιθανόν να υπήρχε μια ερωτική έλξη μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Για αρκετό χρονικό διάστημα ζείτε κάποιες καταστάσεις ουτοπικές πολύ πιθανόν να μην έχετε και πολύ ξεκάθαρη εικόνα για τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Θα πρέπει να είστε όμως υποψιασμένοι ότι κάποια άτομα προσπαθούν να γελάσουν και δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα απεναντί σας. Εκμεταλλευτείτε κάποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις που θα σας προτείνουν για τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες  που μπορεί να έχετε.

Όλα τα ζώδια στην στήλη του HerNews!

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 15 έως 21 Αυγούστου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου

HerNewskl

Ημερήσια πρόβλεψη: Πως επηρεάζει ο Ερμής τα ζώδια σήμερα

Her News