HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Γιατί η σχέση μου είναι βαρετή;

Γνωρίζουμε κάποιον και ενθουσιαζόμαστε και κανουμε σχέση. Και κάπου εκεί,  ενώ είμαστε καλά στη σχέση μας και ταιριάζουμε με τον άνθρωπο μας και όλα φαίνεται να λειτουργούν καλά,  ίσως έρχεται αυτή η αίσθηση του ότι «βαριέμαι στη σχέση». Ο αρχικός ενθουσιασμός προφανώς καποια στιγμή φευγει και αργά ή γρήγορα έρχεται η πλήξη. 

Στην αρχή φυσικά, οι σχέσεις είναι εύκολες, συνήθως. Σε εκείνα τα αρχικά στάδια, τα πάντα είναι νέα και συναρπαστικά για τον σύντροφό σας. Όλα όσα λένε είναι γοητευτικά.

Φυσικά, μπορεί να είναι αδύνατο να αποφευχθεί εντελώς η πλήξη.

Εάν βαριέστε, μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας ή τη σχέση σας και προφανώς μην διστάσετε να το πείτε. Η ανία είναι φυσική. Ως άνθρωποι έχουμε εξελιχθεί για να προσαρμοζόμαστε στις καταστάσεις μας. Ο ενθουσιασμός που νιώθουμε από νωρίς σε οποιαδήποτε εμπειρία διαλύεται με την πάροδο του χρόνου. Συνηθίζουμε. Καθώς μαθαίνουμε περισσότερα για τον σύντροφό μας στη σχέση, υπάρχουν λιγότερες ευκαιρίες για να μάθουμε νέα πράγματα. Έτσι έρχεται η κακια λέξη… “ρουτίνα”.

Το γεγονός είναι ένα. Οι σχέσεις δεν είναι εύκολες.

Η ανία είναι μια εμπειρία που σχεδόν κάθε σχέση περνά κάποια στιγμή. Το κλειδί είναι να αναγνωρίσετε την πλήξη ως ένα  προειδοποιητικό σημάδι. Χρησιμοποιήστε το ως ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη σύνδεσή σας με τον σύντροφό σας κάνοντας κάτι νέο. 

Μπορεί αυτό να είναι ενα ταξίδι ή απλά ενα δείπνο τυχαία μια καθημερινή. Είναι στο δικό σας χέρι. 

 

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Τι ντρέπονται να ρωτήσουν οι άνδρες

Her News

Σχέσεις: Πόσο κρατάει η πρώτη φλόγα;

Her News

Μόνο για σεξ | Τα 6 μηνύματα που δείχνουν πως δε σε βλέπει και τόσο σοβαρά!

HerNewskl