HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Σεξ: Τι ντρέπονται να ρωτήσουν οι άνδρες

Οι άνδρες μπορεί να είναι τολμηροί στο σεξ και να δείχνουν ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν απορίες. Είναι πολλές οι ερωτήσεις που τριγυρνούν στο μυαλό ενός άντρα αλλά δεν φτάνουν ποτέ στη σύντροφό τους. Δείτε μερικές από αυτές τις ερωτήσεις που οι άντρες φοβούνται να κάνουν.

Μήπως το πέος μου είναι μικρό;

Πρόκειται για ένα πολύ συνηθισμένο ερώτημα στο σεξ, που απασχολεί πολλούς άνδρες όλων των ηλικιών. Κάθε άνθρωπος, όμως, μεγαλώνει με διαφορετικό ρυθμό και κανείς δεν μοιάζει με τους άλλους. Έτσι, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος που να θεωρείται «φυσιολογικό». Σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα το μέσο μέγεθος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 13 έως 18 εκατοστά.

Μπορεί ένας άντρας να «σπάσει» το πέος του;

Και όμως και είναι και πολύ επώδυνο. Βέβαια, το πέος δεν περιέχει κάποιο οστό. Ωστόσο όταν βρίσκεται σε στύση στο σεξ μπορεί να υποστεί κάταγμα στους κυλινδρικούς άξονες, που διοχετεύουν το αίμα στην περιοχή. Αν συμβεί αυτό, είναι πολύ σημαντικό να αναζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια.

Σε ικανοποιώ σεξουαλικά;

Θα ήθελαν να ξέρουν αν η σύντροφός τους απολαμβάνει τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις. Έχει οργασμό ή υποκρίνεται; Αν και συνήθως δεν υποτιμούν τις σεξουαλικές τους ικανότητες, θα ήθελαν να είναι σίγουροι για αυτό γιατί είναι πολύ σημαντικό για αυτούς.  

Νεότερα Άρθρα

Οι σωστοί άνθρωποι στη ζωή μας έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά

Her News

Breadcrumbing στις σχέσεις: Λίγα ψίχουλα αγάπης σου ζητώ

Her News

Οι 3 βασικοί λόγοι που ο σύντροφος σας δεν θέλει να κάνετε σεξ

Her News b