HerNews.gr
Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον: “Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι σε πολύ καλή φόρμα!”

Μπόρις Τζόνσον: “Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι σε πολύ καλή φόρμα!”

Η βασίλισσα Ελισάβετ τελευταία δείχνει να μην είναι και στα καλύτερα της. Οι γιατροί της την οποία συμβούλευσαν να ξεκουραστεί και να αποφύγει τις επίσημες επισκέψεις για  δύο εβδομάδες το λιγότερο. 

Υπάρχει έντονη ανησυχία σχετικά με την υγεία της βασίλισσας και στο παλάτι αλλά και σε ολόκληρη την Αγγλία. Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η γηραιότερη μονάρχης και με τη μεγαλύτερη θητεία παγκοσμίως.

Ματαίωσε έναν αριθμό προγραμματισμένων επισκέψεών της και πέρασε μια νύχτα σε νοσοκομείο για άγνωστη αιτία, η οποία ωστόσο δεν συνδέεται με την COVID-19.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η βασίλισσα παρέμεινε στο νοσοκομείο εδώ και χρόνια.

Ο Μπόρις Τζόνσον επικοινωνεί με την βασίλισσα κάθε Τετάρτη για την εβδομαδιαία ενημέρωσή της. Σήμερα δήλωσε  στο Channel 4 ότι κατά την τελευταία συνομιλία τους την βρήκε σε πολύ καλή φόρμα.

«Απλώς πρέπει να ακολουθήσει τη συμβουλή των γιατρών της και να ξεκουραστεί και θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω ότι όλη η χώρα της εύχεται να είναι καλά».

Η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκουράζεται στην κατοικία της στο Κάστρο του Ουίνδσορ μετά την μονοήμερη νοσηλεία της πριν από δέκα ημέρες.

Το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η Ελισάβετ δεν θα παραστεί σε μια σημαντική εκδήλωση. Στις 13 Νοεμβρίου που θα πραγματοποιήσει μια φιλανθρωπική οργάνωση του βρετανικού στρατού στο Royal Albert Hall. Έχει όμως «σαφή πρόθεση» να παραστεί στην τελετή μνήμης για τους βετεράνους, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, μια εκδήλωση μεγάλης σημασίας για την ίδια.

Μια πηγή του παλατιού έχει ανακοινώσει ότι η βασίλισσα έχει καλή διάθεση και ότι έχει καταγράψει σε βίντεο έχαν χαιρετισμό προς τους συμμετέχοντες στην COP26.Η περαιτέρω ανάπαυση είναι μια «συνετή πρόληψη», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νεότερα Άρθρα

Sia: Η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού

HerNews ka

Tα νερά στο «Μεγάλο Κανάλι» της Βενετίας έγιναν… πράσινα! – Επείγουσα έρευνα για να λυθεί το μυστήριο

Her News

Χωρίζει η Σακίρα με τον Πικέ; Δημοσίευμα «βόμβα» αναφέρει πως τον έπιασε με άλλη γυναίκα

Her News