HerNews.gr
Διεθνή

Sia: Η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού

Η Sia αποκάλυψε ότι έχει λάβει καθυστερημένη διάγνωση αυτισμού.

“Είμαι στο φάσμα, και είμαι σε ανάκαμψη και οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν πολλά πράγματα”, είπε η Sia την Πέμπτη κατά τη διάρκεια μιας από καρδιάς συνομιλίας με την φιναλίστ της σεζόν 44 του “Survivor” Carolyn Wiger στο “Rob Has a Podcast” , σημειώνοντας ότι είναι και νηφάλια.

Η Sia 47 ετών, δεν αποκάλυψε πότε διαγνώστηκε με αυτισμό αν και άφησε να εννοηθεί ότι η διάγνωση έγινε πρόσφατα, ο οποίος σύμφωνα με το CDC μπορεί να «ανιχνευθεί σε ηλικία 18 μηνών ή μικρότερη».

«Για 45 χρόνια, ήμουν σαν… «Πρέπει να πάω να φορέσω το ανθρώπινο κοστούμι μου», εξήγησε. «Και μόνο τα τελευταία δύο χρόνια έγινα πλήρως, πλήρως ο εαυτός μου».

«Κανείς δεν μπορεί ποτέ να σε γνωρίσει και να σε αγαπήσει όταν είσαι γεμάτος μυστικά και… ζεις με ντροπή», είπε, «και όταν τελικά καθίσουμε σε ένα δωμάτιο γεμάτο αγνώστους και τους λέμε τα πιο βαθιά, τα πιο σκοτεινά, τα πιο επαίσχυντα μυστικά μας, και όλοι γελούν μαζί μας, και δεν νιώθουμε σαν σκουπίδια για πρώτη φορά στη ζωή μας, και νιώθουμε να μας φαίνονται για πρώτη φορά στη ζωή μας για αυτό που πραγματικά είμαστε, και μετά μπορούμε να αρχίσουμε να βγαίνουμε στο κόσμο και απλώς λειτουργούμε ως άνθρωποι και ανθρώπινα όντα με καρδιά και δεν προσποιούμαστε ότι είμαστε τίποτα», εξομολογήθηκε η Sia.

Η Sia, το πλήρες όνομα της οποίας είναι Sia Furler, έκανε την αποκάλυψη αυτή δύο χρόνια αφότου δέχτηκε σφοδρή κριτική επειδή επέλεξε τη Μάντι Ζίγκλερ, η οποία είναι νευροτυπική, να παίξει ένα μη λεκτικό αυτιστικό κορίτσι στην ταινία της «Music».

Τότε, η τραγουδίστρια αρχικά υπερασπίστηκε τον εαυτό της, προτρέποντας τους κριτικούς να «δουν την ταινία πριν την κρίνουν». Ωστόσο, στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα των αυτιστικών. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Ο αστείος λόγος που «τα άκουσε» από θαυμαστές για τη νέα της καμπάνια στη Gucci

HerNews ka

Kendall Jenner: Γιατί δεν σκοπεύει να δημιουργήσει το δικό της beauty brand όπως οι αδερφές της;

HerNews ka

Τι εξαφάνισε τους δεινόσαυρους; Η συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων και της τεχνητής νοημοσύνης

HerNews ka