HerNews.gr
Γνώμες

Τάσο Ξιάρχο καλύτερα να χορεύεις παρά να μιλάς

Τάσο Ξιάρχο καλύτερα να χορεύεις παρά να μιλάς.
Εσύ που με διαβάζεις και είσαι επηρεασμένη με αυτό που συνέβη έχω να σου πω. Βάλε ρίγες, βάλε χρώμα και μην ακούς κανέναν…

Γράφει η Βιβή Μπουγιούρα

 

Με αφορμή αυτό που συνέβη με το… δεν θέλω να χαρακτηρίσω –  βίντεο του Τάσου Ξιάρχο ένα έχω να πω. Φορέστε ο,τι θέλετε. Να είστε όπως είστε και να μην λογαριάζετε κανέναν.
Αν βρεθεί κάποιος δίπλ
α σας και σας χλευάζει ή σας τραβάει κάποιο βίντεο μπορείτε να προβείτε σε άλλες ενέργειες. Έχετε νομικά δικαιώματα!

Ειλικρινά βρίσκομαι σε έναν πανικό από την ώρα που είδα το βίντεο με τον Τάσο Ξιαρχό.  Μια κοπέλα βγήκε έξω να φάει. Γιατί να την κάνεις να κλαίει; Ντροπή.

Πολλές φορές αισθανόμαστε άσχημα γιατί έχουμε παραπάνω κιλά. Ή λιγότερα. Ή δεν μας έκατσε το μαλλί. Ορμόνες έχουμε και δεν είμαστε καλά. Εσυ ποιος είσαι ρε φίλε να μας κουνήσεις το δάχτυλο να μας πεις τι ΔΕΝ πρέπει να φοράμε. Τι σημαίνει δεν φοράμε ρίγες;

Μεγάλωσα σε μια κλειστή κοινωνία και ποτέ μα ποτέ δεν το άκουσα αυτό με τις ρίγες. Και ας είχα ακούσει τόσα και τόσα. Ποτέ όμως για το τι θα φορέσει ο οποιοδήποτε αναλόγως το κορμί του.

Λυπάμαι. Λυπάμαι που παλεύω με την βουλιμία, που κλαίω πριν βγω και έχω και έναν «Τάσο» να με βιντεοσκοπεί επειδή έτσι γουστάρει. Αλλά και η απέναντι του , κοπέλα γαρ, γελούσε. Kαι αποχαιρετούσε την κοπέλα που έφυγε από στεναχώρια και ντροπή.
Πήγε απλά να φάει και έφυγε κατακλυσμένη με άσχημα συναισθήματα επειδή κάποιος με πολλούς followers ήθελε να την κάνει να νιώσει σκουπίδι.

Οποία και αν είσαι είσαι υπέροχη! Αν δεν θέλεις να βάλεις ρίγες μην βάζεις τίποτα. Love your self 🙂

Σας φιλώ με τα παραπάνω μου κιλά και τα ρούχα με τις ρίγες μου!

 

Βιβή Μπουγιούρα
Contact me @ : 

Νεότερα Άρθρα

HisStories 04: “Αυτό, ψυχή μου, ονομάζεται ελευθερία…”

Her News b

Να μην ξεχνάς ποια είσαι!

Her News

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Her News