HerNews.gr
Μόδα

Gucci: Η λαμπερή πασαρέλα στη Hollywood Boulevard

Η «Παρέλαση Αγάπης» (Love Parade) όπως βαπτίστηκε η επίδειξη του οίκου Gucci για τη συλλογή του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 εντυπωσίασε!

Στην επίδειξη τα μοντέλα εμφανίζονταν από το TCL Chinese Theatre και περπατούσαν στα πεζοδρόμια κατά μήκος της λεωφόρου του Χόλιγουντ.
Ο διευθυντής δημιουργικού του οίκου Gucci, Αλεσάντρο Μικέλε διοργάνωσε το επιτυχημένο event μόδας του οίκου Gucci και κατάφερε με την έμπνευση του, η συγκεκριμένη επίδειξη μόδας να ξεχωρίσει..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Οι δημιουργίες της συλλογής που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη μόδας, ήταν ένας συνδυασμός υφασμάτων, υφών και χρωμάτων σε υπέροχο στυλ.

Σπορ κολάν, αυστηρά σακάκια, αξεσουάρ της Άγριας Δύσης, δαντέλες και εσώρουχα, αλλά και ρούχα για διακοπές με τροπικά σχέδια με το σλόγκαν «Souvenir From Los Angeles» παρουσιάστηκαν μαζί με φορέματα που θύμιζαν το παλιό και διαχρονικό Χόλιγουντ.

«Αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν μερικά βραδινά φορέματα από εικόνες του παλιού Χόλιγουντ… Τα έβγαλα στους δρόμους και τα έφερα σε κλαμπ» δήλωσε ο Αλεσάντρο Μικέλε, προσθέτοντας ότι δεν αναζήτησε σε συγκεκριμένες ταινίες έμπνευση, αλλά περισσότερο σε εικόνες εμβληματικών φιλμ και κοστουμιών. «Οι θεότητες ή θεοί και θεές του Χόλιγουντ είναι οι άνθρωποι στους δρόμους. Βλέπω ομορφιά παντού» τόνισε.

Ο πρεσβευτής του brand, Τζάρεντ Λέτο, ο οποίος υποδύεται τον Πάολο Γκούτσι στην ταινία «House of Gucci» της MGM, περπάτησε στην επίδειξη μόδας. Στην επίδειξη συμμετείχαν και οι ηθοποιοί, Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ, Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζέρεμι Ποπ, αλλά και οι μουσικοί Στιβ Λέισι, Φίμπι Μπρίτζες και St. Vincent.

 

Νεότερα Άρθρα

Jean Παντελόνι & Γόβες: Πως θα πετύχεις το απόλυτο outfit

Her News b

Lazy girl aesthetic: H τάση έχει κατακλύσει τον κόσμο της μόδας στο TikTok

HerNewskl

The New Grunge: Αυτή είναι η πιο τολμηρή τάση του TikTok

HerNewskl