HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Bridal Expo: Έρχεται η μεγαλύτερη έκθεση γάμου – Kαι ποια ωραιότερη βιτρίνα από αυτή του Ζαππείου;

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ένατη Bridal Expo – Bridal Fashion Week στο Ζάππειο Μέγαρο, απο τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου.  Η μεγαλύτερη έκθεση γάμου της χώρας, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Σε μια χρονιά που αναμένεται έκρηξη των γαμήλιων τελετών, επιλεγμένες επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, τις ιδέες και τις υπηρεσίες τους για την οργάνωση ενός τέλειου γάμου και φυσικά της βάπτισης. Η Ασπασία Κόντου,  Owner Stalexpo Company της Bridal Expo – Bridal Fashion Week μιλά στο HerNews για το τι θα συναντήσουν οι επισκέπτες που θα βρεθούν στο μεγάλο γεγονος!
Μετά από ένα χρόνο απουσίας το bridal expo ανοίγει τις πόρτες του ξανά. Πως νιώθετε για αυτό;
Μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας η bridal expo άναψε  ξανά τις μηχανές και πάτησε  γκάζι μαζί με τους μελλόνυμφους, που μεταφέρουν τους γάμους που ανέβαλαν για το 2022, και οριοθετεί μία νέα αρχή!
Συνδυασμένοι με τη καινούρια ζωή των ζευγαριών που ξεκινούν  μετά το γάμο τους, γεννήσαμε φρέσκιες ιδέες , ψάξαμε για ιδιαίτερες δημιουργίες, νέους ανθρώπους, σχεδιαστές που παρουσιάζονται πρώτη φορά  και στήσαμε όλο χαρά την 9η διοργάνωσή μας εκεί που οι δυσκολίες έχουν αφήσει έντονα τα σημάδια σε πολλούς επαγγελματίες που άλλοτε πρωτοστατούσαν σε κάθε σημείο προβολής.
Γεμίσαμε όλοι τα πνευμόνια μας οξυγόνο και με μεγάλη όρεξη , καινούριο όραμα και στόχο να ικανοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές νύφες προσπαθήσαμε μέσα από μία αλλαγμένη αγορά να επιλέξουμε τους καλύτερους, αυτούς που μπορούσαν να προβληθούν και να προσφέρουν στις μελλόνυμφες, καινούριες ιδέες…λύσεις…προιόντα και μόδα για ξεχωριστούς γάμους.
Πρώτη από όλους, και για πρώτη φορά Δεκέμβριο μήνα, τον μήνα που ήδη οι νύφες έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται,  εκείνες οι επιχειρήσεις που είναι προγραμματισμένες και έτοιμες  έγκαιρα, θα οργανώσουν μαζί με τους upper class γάμους που θα βρεθούν αυτό το τριήμερο στο Ζάππειο, παραμυθένιες στιγμές.
Ποια θα είναι η διαδικασία για να βρεθεί κάποιος εκεί και ποια τα μέτρα που θα υπάρχουν; 
Η bridal expo & η bridal fashion week που συλλειτουργούν θα είναι covid free και θα τηρήσουν όλα τα μέτρα ασφαλείας . Δηλαδή οι επισκέπτες θα πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης.
Εάν θα έχουν προμηθευτεί έντυπη πρόσκληση από τους συμμετέχοντες ( γιατί προσκλήσεις θα δίνονται μόνο από τους εκθέτες), θα πρέπει για να ισχύσουν να τις επικυρώσουν μέσα από το www.bridalexpo.gr, και να τις επιδείξουν μαζί με το free pass που θα τους σταλεί στην είσοδο της έκθεσης.
Μπορούν όμως να αγοράσουν από τώρα εισητήριο από το www.bridalexpo.gr, μεσω viva.gr όπως όταν πηγαίνουμε σινεμά η θέατρο.
Είστε η μεγαλύτερη έκθεση γάμου. Τι θα δούμε φέτος από εσάς; 

Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος φέτος, αλλά πιστεύω πως η ποιότητα της Βridal expo και της Βridal fashion week, από τότε που ξεκίνησαν,  δεν υπόκεινται σε σύγκριση.
Στη καρδιά της Αθήνας, στο ωραιότερο κτήριο της πόλης, με επιλεγμένους επαγγελματίες που καλύπτουν το φάσμα όλων των απαιτήσεων κρατάει τα σκήπτρα στο χώρο της προβολής του γάμου και της βάπτισης. Χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο επίπεδο της αισθητικής και της πολυτέλειας επανέρχεται δυναμικά με πολλές προτάσεις που σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις.
Ας μην ξεχνάμε πως είναι και η μοναδική στην οποία Έλληνες σχεδιαστές παρουσιάζουν τις τάσεις της μόδας για την επόμενη χρονιά.

Γιατί μια επιχείρηση είναι σημαντικό να συμμετάσχει στην  Βridal expo και τι έχει να κερδίσει; 

Ο επαγγελματίας που συμμετέχει έχει πολλά ατού έναντι των υπολοίπων. Παρουσιάζεται στο target group που τον ενδιαφέρει απόλυτα, και αντιλαμβάνεται άμεσα τον παλμό της αγοράς.
Βλέπει από κοντά και συζητάει με τα ζευγάρια που θα παντρευτούν μέσα στον επόμενο χρόνο, ακούει τις επιθυμίες τους, τους προβληματισμούς τους και γίνεται πιο ευέλικτος στη προσφορά των υπηρεσιών του στο διάστημα που έχει μπροστά του.
Τι μπορεί να συναγωνιστεί την προσωπική επαφή;; Ποιός δεν θα ήθελε να είχε μία βιτρίνα που να προβάλλει τα προιόντα και τις υπηρεσίες του σε μία κεντρική πλατεία από την οποία θα περάσουν πάνω από 3-4000 μελλόνυμφοι μέσα σε τρεις ημέρες;

Kαι ποια ωραιότερη βιτρίνα από αυτή του Ζαππείου;;

Ευχαριστούμε την κα Ασπασία Κόντου,  Owner Stalexpo Company της Bridal Expo – Bridal Fashion Week για την ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ραντεβού στη Bridal Expo!

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Δεν μπορούμε να παριστάνουμε ότι πέσαμε από τα σύννεφα με το #metoo

Her News

Ευγενία Σαμαρά: «Άδειασα ξαφνικά» – Η απώλεια του πατέρα της και η ψυχοθεραπεία

Her News

Εύη Βατίδου: Μιλά για τις δυσκολίες στη ζωή της, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου & αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

Her News b