HerNews.gr
Διασκέδαση

Βρέχει; 6 πράγματα που μπορείς να κάνεις

Τι και αν βρέχει τι και αν χιονίζει μπορείς να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου! Αρχικά μην σε πιάνει πανικός… 

Είχες κανονίσει έξοδο με τους φίλους σου; Δεν πειράζει… Μπορείς να κάνεις ωραία και δημιουργικά πράγματα χωρίς να σε περιορίζει η βροχή. Μαζευτείτε στο σπίτι και:

Μπορείτε να τραγουδήσετε βαθμολογώντας ο ένας τον άλλον. Ξέρω, θα βγουν τα μαχαίρια αλλά θα γελάσετε. Πολύ. Ο χειρότερος ας πλύνει τα πιάτα…

Παίξτε ένα επιτραπέζιο ή ένα παιχνίδι γνώσεων. Είναι ευχάριστο και θα περάσει η βροχερή μέρα πιο γρήγορα από όσο πίστευες και νόμιζες. Είναι μια καλή αφορμή για να ανοίξεις λίγο τους ορίζοντές σου.

 

Βάλτε μια ωραία ταινία ή με τους φίλους σου ή με τον σύντροφό σου ή ακόμα και μόνος σου. Το χουχούλιασμα είναι πολύ ωραίο, μην το υποτιμάς. Μπορείς να δεις μια all time classic ταινία ή κάτι για να περάσει η ώρα. Αν είσαι με την παρέα σου αυτό που κάνει την ταινία συναρπαστική είναι τα σχόλια!

Μπορείς να παίξεις παντομίμα ή να φτιάξεις μόνο σου το αγαπημένο παιχνίδι, Ρουκ Ζουκ. Μόνο που το σκέφτεσαι γελάς, είμαι σίγουρη. Δεν είναι τόσο δύσκολο. ΄Βάλε σε ένα μπολ χαρτάκια με διάφορα σκερτς και δώσε ρεσιτάλ! 

Φτιάξτε ρακόμελα και πίτσες. Μην παραγγέλνετε με τέτοιον καιρό. Δεν θα πάθετε και τίποτα. Στην τελική τι σας τρομάζει η βροχή; Εδώ έχουμε ζήσει καραντίνες, μια ψιχάλα που θα σας κρατήσει σπίτι θα σας τρομάξει; 

Νεότερα Άρθρα

Rita Wilson & Χρήστος Μάστορας – «OLI MAZI (We Are All Together)»: Η νέα τους συνεργασία κυκλοφορεί!

HerNews ka

Κατερίνα Στικούδη: Θα ανοίξει τη συναυλία της Christina Aguilera στο φετινό Europride

HerNews ka

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Στο Θέατρο Άλσος στις 11 Σεπτεμβρίου

HerNews ka