HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις απο 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 21/11 έως 27/11.
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Τα ζώδια του Κριού, θα σας απασχολήσει έντονα αυτή η εβδομάδα ότι έχει να κάνει με τη καριέρα σας, αλλά και με την εικόνα που προβάλετε προς τα έξω. Για κάποιο δικό σας λόγο, νιώθετε πως πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε αυτό το κομμάτι. Αρκετοί θα είστε εσείς που θα θελήσετε να κάνετε μια επαγγελματική επέκταση ή να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα γάμο ή επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά έντονη και με ρυθμούς που θα σας εκνευρίσουν. Πολύ πιθανόν άτομα να σας ζητούν περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε και να νιώθετε ότι σας πιέζουν. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και εστιάστε στα  καλύτερα που έρχονται σχετικά με τα εργασιακά σας και τις ευκαιρίες που θα σας δωθούν να αποκτήσετε μια νέα εργασία που θα σας φτιάξει τη διάθεση .

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Αρκετοί θα είστε εσείς που θα νιώσετε λίγο περίεργα αυτή την εβδομάδα, καθώς θα σας βγουν κάποιες φοβίες και κάποιες ανασφάλειες από το παρελθόν σας σχετικά με κάποια  κληρονομικά σας θέματα. Εξακολουθείτε να έχετε εύνοια σε συνεργασίες που μπορεί να σχετίζονται ακόμα και με το εξωτερικό. Αδράξτε μου λοιπόν τις ευκαιρίες που σας δίνονται και μην τις αφήνετε να πάνε χαμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Τα ζώδια του Καρκίνου, αυτή την εβδομάδα θα μπείτε σε διλλήματα σχετικά με την εργασία σας και σχετικά με κάποιες προσφορές που σας γίνονται ή με κάποιες συμφωνίες ή συμβόλαια. Δεν αποκλείεται να να μπείτε και σε δίλλημα για κάποια χρήματα που σας δίνονται από την εργασία και δεν σας ικανοποιεί το πόσον. Εστιάστε λίγο παραπάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και λύστε κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Μια εβδομάδα υπέροχη για εσάς, καθώς ενεργοποιείται θετικά το κομμάτι των ερωτικών και των παιδιών σας. Θα σας δωθεί η ευκαιρία να περάσετε καλά να χαρείτε και να διασκεδάσετε μετά από τόσα δεινά που έχετε περάσει. Πάρτε λοιπόν ανάσες ευτυχίας και χαμογελάσετε. Οι αδέσμευτοι θα σας δωθούν ευκαιρίες να αποκτήσετε ένα ερωτικό σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά βοηθητική για εσάς σε θέματα καρδιάς. Εύνοια λοιπόν στα ερωτικά σας και ιδιαίτερα για εσάς τους αδέσμευτους θα υπάρχει άφθονο φλερτ. Για τους δεσμευμένους, θα έχετε χαρές από τα παιδιά σας αλλά και από τους συντρόφους σας. Θα υπάρχει αφθονία ευχάριστων ειδήσεων και μηνυμάτων όπως και αρκετές μετακινήσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση κατά πολύ .

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική για εσάς τα ζώδια του Ζυγού, καθώς θα σας δωθούν ευκαιρίες να ταξιδέψετε να περάσετε όμορφα και να επικοινωνήσετε με παρά πολύ κόσμο. Επίσης. θα δείτε πως υπάρχουν δίπλα σας φίλοι που σας αγαπούν και σας στηρίζουν φτιάχνοντάς σας κατά πολύ τη διαθεσή σας. Εστιάστε λίγο παραπάνω σε θέματα σπιτιού και οικογένειας γιατί θα σας χρειαστούν αυτή την εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα είναι λίγο παραπάνω κουραστική και με έντονους ρυθμούς κι αυτό θα έχει σαν συνέπεια να εκνευριστείτε λίγο παραπάνω. Πάρτε ανάσες και μην ξεσπάτε σε άτομα που μπορεί να μην σας φταίνε και σε τίποτα. Θα σας δωθούν αρκετές ευκαιρίες να βγετε έξω, να ταξιδέψετε αλλά και να μιλήσετε με παρά πολύ κόσμο. Δεν θα λείψουν οι επικοινωνίες και τα ευχάριστα νέα που θα σας κάνουν να αισιοδοξήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα θα σας κάνει να νιώσετε συναισθηματικά και οικονομικά ανασφαλής. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απευθυνθείτε σε δικά σας άτομα για να σας στηρίξουν και να πάρετε την ασφάλεια που χρειάζεστε. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και λόγια που γίνονται πίσω από τη πλάτη σας, για αυτό φροντίστε να μην δίνετε δικαιώματα. Κάποιες φορές είσαστε ιδιαίτερα εριστικοί και αυτό να ξέρετε πως σχολιάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22Ιαν)

Αυτή την εβδομάδα κινήστε λίγο παρασκηνιακά και κάνετε κάποιες κινήσεις σχετικά με κάποια επεκτασή σας που δεν θέλετε να μαθευτεί. Θέλω όμως να ξέρετε πως υπάρχουν άτομα που κινούνται λίγο περίεργα και σας σχολιάζουν πίσω από τη πλάτη σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο αυτό θα το μάθετε κάπου παρακάτω. Ένας ξαφνικός έρωτας πολύ πιθανόν να προκύψει για τους αδέσμευτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή την εβδομάδα θα θελήσετε να κρύψετε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία σας για να αποφύγετε κάποια σχόλια και για να μην δώσετε δικαιώματα. Δεν αποκλείεται να σχεδιάζετε και κρυφά ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να θέλετε να επεκταθείτε σε μια παραπάνω γνώση με ένα μεταπτυχιακό. Λίγη προσοχή μόνο σε κάποια άτομα που μπορεί όταν φεύγετε από τη παρέα να σας σχολιάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς τα ζώδια των Ιχθύων, καθώς θα μπορέσετε να δείτε σχέδια σας να πραγματοποιούνται και οι στόχοι σας επιτέλους να επιτυγχάνουν, φτιάχνοντάς σας κατά πολύ τη διάθεση . Τώρα ονειρεύεστε μια καλύτερη ζωή. Φίλοι είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Παίρνετε άφθονη αγάπη και από αυτούς αλλά κι από τον έρωτα της ζωής σας.

Όλα τα ζώδια στη στήλη του HerNews.

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

     

Νεότερα Άρθρα

Αφροδίτη στον Ταύρο: Η εξουσία του έρωτα & των αισθήσεων στα 12 ζώδια! – Προβλέψεις από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Μαρτίου

Her News

Αυτά είναι τα ζώδια που όταν τα ”φτύνεις”, κολλάνε μαζί σου

Her News