HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Lips winter: Όσα θες να ξέρεις από μια ειδικό

Ο χειμώνας είναι εδώ και η Νάνσυ Μαντζούκη, που είναι επαγγελματίας Make-up Artist θα μας μιλήσει τις τάσεις στα κραγιόν (lips) για φέτος τον χειμώνα! Και είναι πολλές! Ανάλογα τα γούστα μας! Επομένως κορίτσια οι επιλογές πολλές!!

Τα χείλη λένε είναι το σημείο που κοιτάνε όλοι! Ειδικά όταν αυτά είναι και όμορφα τονισμένα!
Οι nude αποχρώσεις είναι ο, τι πιο εύκολο και γρήγορο για κάθε μέρα αλλά και για ένα υπέροχο βραδινό μακιγιάζ! Πρακτικό και πάντα νούμερο 1 στις προτιμήσεις μας! Σωστά σχηματισμένα χείλη με λίγο πιο σκούρο περίγραμμα για matt η glossy nude κραγιόν!!!
Φέτος, όμως, θα βάλουμε και ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα στα χείλη μας! Χρώμα μωβ λοιπόν ή μελιτζανί για πιο χειμωνιάτικα λουκ με καθαρή βάση στο πρόσωπο και απαλό μακιγιάζ στα μάτια! Τονίζει υπέροχα τα χείλη χωρίς υπερβολές στο υπόλοιπο λουκ!

Ωστόσο, φέτος είναι η χρονιά που επικρατεί το πορτοκαλί χρώμα τόσο στα ρούχα όσο και στα παπούτσια! Συνδυάστε τις εμφανίσεις σας με υπέροχα ζεστά πορτοκαλί χρώματα στα χείλη με λίγο πιο καφέ περίγραμμα για να δώσετε και βάθος στα χείλη!
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις το αγαπημένο χρώμα όλων μας! Και αυτό δεν είναι άλλο από το φλογερό κόκκινο! Το κόκκινο δηλώνει δύναμη και αυτοπεποίθηση!!! Κόκκινο σε κάθε ένταση! Μπορντό αλλά και ανοιχτό κόκκινο στα χείλη μας! Είναι και το μοναδικό χρώμα που ταιριάζει σε όλες μας!

Τολμήστε το σε κάθε σας εμφάνιση! Και δεν ξεχνάω ποτέ το περίγραμμα! Καλοσχηματισμένα χείλη πάντα!
Και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!

Νεότερα Άρθρα

Bridal Expo: Έρχεται η μεγαλύτερη έκθεση γάμου – Kαι ποια ωραιότερη βιτρίνα από αυτή του Ζαππείου;

Her News

Έφη Πετροπούλου: Η φωτογράφος που βγάζει τα πιο εντυπωσιακά πορτρέτα σε ζωάκια μιλά στο HerNews

HerNews ka

Μαρία Σάκκαρη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – «Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο άνθρωπός μου»

HerNews ka