HerNews.gr
Beauty LIFESTYLE

H Βeyonce είναι το απόλυτο inspo για τo γιορτινό μανικιούρ!

γιορτινό μανικιούρ-hernews

Το γιορτινό  μανικιούρ είναι αυτό που θα σου φτιάξει τη διάθεση!

Μετράς αντίστροφα για την ημέρα των Χριστουγέννων; Ακόμη και αν η καθημερινότητα σου είναι πιεστική, το glam γιορτινό μανικιούρ θα σου φτιάξει την ημέρα. Η βασίλισσα Beyonce είναι και θα είναι το απόλυτο inspo για όλες και το απέδειξε για ακόμη μια φορά!

Βρίσκεσαι στη δύσκολη θέση να μη μπορείς να αποφασίσεις το manicure που θα υιοθετήσεις τις γιορτές και όσα εξώφυλλα και αν δεις, εμείς σου έχουμε τα must-have νύχια για να μπεις σε άκρως γιορτινό mood.

Ποιο χρώμα να επιλέξεις για το γιορτινό μανικιούρ σου;

Η Beyonce λέει “ναι”, σε έναν ξεχωριστό συνδυασμό χρωμάτων. Καλά άκουσες, η τάση του κλασικού κόκκινου μανικιούρ έχει φύγει και ακόμη και για σένα που το λατρεύεις το πράσινο χρώμα με το χρυσό θα γίνει αγαπημένο σου.

Ποια είναι η αλληλουχία μεταξύ αυτών των δύο μοναδικών χρωμάτων; Αρχικά, το πράσινο μανικιούρ μας θυμίζει κάτι από το χριστουγεννιάτικο έλατο, ενώ το χρυσό χρώμα παραπέμπει στα στολίδια.

Η nail artist της Beyonce προτίμησε ένα French manicure, το οποίο έχει όμως ως βάση το πράσινο και το χρυσό είναι τα tips.

To twist, δε, είναι αυτό που θα απογειώσει το στιλ σου. Αν είσαι και εσύ ένα fashion addict girl, τότε κάντι όπως η Βeyonce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

Πιο συγκεκριμένα, προσέθεσε πολύ μικρά κρύσταλλα στον παράμεσο για να μαγέψεις τα πλήθη. Αν ακόμη δε σε πείσαμε, τότε θα σου εκμυστηρευτούμε πως ακόμη και αν επιλέξεις κάποιο κλασσικά μανικιούρ, κάνε τη διαφορά.

Τι σημαίνει αυτό; Μια τέλεια επιλογή και φυσικά μοντέρνα είναι το καρό μανικιούρ, το οποίο ταιριάζει τέλεια με ένα total black look.

γιορτινό μανικιούρ-hernews

Από την άλλη πλευρά, αν ακόμη και το συγκεκριμένο μανικιούρ σου φαίνεται extreme… δείξε λίγη αγάπη στο κλασσικό μπορντό νύχια με ασημί λεπτομέρειες. 

γιορτινά μανικιούρ-hernews
γιορτινά μανικιούρ-hernews

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

HerNewskl

Meghan Markle: Mας έδωσε την πιο glam πρόταση για το χριστουγεννιάτικο χτένισμα!

HerNewskl

DIY μάσκες μαλλιών για περιποίηση

Her News