HerNews.gr
CELEBRITIES

Γιάννης Σπαλιάρας: “Τι φταίω εγώ που στην Ελλάδα πουλάνε πιο πολύ οι ερωτικές δηλώσεις από το να παίξεις στο Νetflix;”

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα επαγγελματικά του βήματα.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” και τη Νάνσυ Παραδεισανού, αναφέρθηκε στο Netflix, αλλά και σε κάποιες από τις παλαιότερες δηλώσεις του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε αρχικά πως “από το Survivor και μετά είμαι μόνος. Βέβαια έχω μείνει και αρκετά στο εξωτερικό όπου πηγαινοέρχομαι, αλλά βαρέθηκα όλο αυτό το μόνος μου. Θα έλεγα ότι αν έκανα αυτή τη στιγμή μια σχέση θα την έκανα με την λογική να υπάρχει μια εξέλιξη. Είτε αυτό λέγεται γάμος, είτε παιδί”.

Γιάννης Σπαλιάρας-hernews

Όσον αφορά τον ρατσισμό που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι και αφορά κατά κύριο λόγο την εξωτερική τους εμφάνιση, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε πως έχει βρεθεί σε αυτήν τη θέση.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως “δεν υπάρχει ρατσισμός για την εξωτερική εμφάνιση; Μόνο εγώ το έχω περάσει αυτό; Λατρεύουμε να πιστεύουμε πως ένας άνθρωπος που είναι εμφανίσιμος, είναι μόνο αυτό. Μάλλον μας βολεύει να πιστεύουμε ότι κάποιος που είναι εμφανίσιμος, δεν μπορεί να είναι ταλαντούχος κι έξυπνος”. 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας συμμετείχε σε παραγωγή του Νetflix.

Το συγκεκριμένο επαγγελματικό του βήμα, ήταν ορόσημο για την καριέρα του και γι’αυτόν τον λόγο δε μπόρεσε να μη μιλήσει για αυτό. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός-μοντέλο είπε πως νιώθει πως αδικεί σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό του.  Επίσης, προσέθεσε ανοιχτά πως: 

“Να παίζεις στο Netflix, σχεδόν σε όλη τον πλανήτη και να σου κάνουν αφιερώματα στην Αμερική κι εσύ να ασχολείσαι για το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα, νομίζω είναι λάθος. Αδικώ τον εαυτό μου. Δεν εννοώ ότι είναι κακό να είσαι πανελίστας αλλά δεν πρέπει να σε αγγίζουν αυτά. Έπαιξα στο Netflix και το έχουν πετύχει αυτό λίγοι Έλληνες ότι και να πει ο οποιοσδήποτε σε κάποιο πάνελ. Δεν αλλάζει αυτό”.

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Κάβουρα: Aπάντησε στις φήμες επανασύνδεσης με τον Νίκο Οικονομόπουλο!

HerNewskl

Τζορτζ Κλούνεϊ: Πρώην του αποκαλύπτει: «Διασκεδάζαμε πολύ. Ήταν αρκετά άγρια!»

Her News

Shaya: “Tράβηξα τουλάχιστον δύο χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση για να καταλάβω”

HerNewskl