HerNews.gr
CELEBRITIES

Shaya: “Tράβηξα τουλάχιστον δύο χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση για να καταλάβω”

Shaya-hernews

H Shaya προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

H τραγουδίστρια Shaya βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Familiar” της Πέμπτη στις 9 Δεκεμβρίου. Έτσι αποφάσισε  να μιλήσει για μια εμπειρία που τη στιγμάτισε.

Η Shaya πήρε θέση για το #MeToo

Η ίδια αποκάλυψε πως είχε βρεθεί σε μια κακοποιητική σχέση στο παρελθόν. Αυτό που στάθηκε αφορμή και αποφάσισε να προβεί σε αυτήν την αποκάλυψη λόγω του νέου της τραγουδιού που κυκλοφόρησε και αναφέρεται στις κακοποιητικές σχέσεις.

Shaya-hernews

Η τραγουδίστρια ήθελε να τονίσει την έκταση που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια αυτή η κατάσταση. Βέβαια, αναφέρθηκε και στην έμπνευση που αντλεί για τα τραγούδια της.

Είναι βιωματικά τα περισσότερα τραγούδια της;

Απαντώντας στην εκπομπή “Familiar” , η Shaya τονίζει χαρακτηριστικά πως: 

“Νομίζω ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων έχει περάσει αυτό το συναίσθημα. Ήταν δικό μου βιωματικό και γενικά όταν γράφω στίχους συνήθως είναι κάτι που έχω ζήσει. Στη δική μου περίπτωση το τράβηξα τουλάχιστον δύο χρόνια, μέχρι να καταλάβω τι φταίει που δεν είμαι καλά”. 

Κλείνοντας, προσπαθεί να παρακινήσει τους τηλεθεατές να προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους και να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Πρέπει να ξεφεύγουμε από τέτοιες καταστάσεις γιατί πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας. Δεν μπορούμε να μένουμε για πολύ καιρό σε μία κατάσταση που δεν μας κάνει να χαμογελάμε. Καλό είναι να ζητήσουμε και βοήθεια σε έναν πιο ειδικό άνθρωπο να μας βοηθήσει να μας βάλει κάποια πράγματα σε κουτιά”. 

Shaya-hernews

H Shaya είναι από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες στον χώρο του τραγουδιού, καθώς αποτελεί fashion icon. Οι εμφανίσεις είναι πάντοτε εντυπωσιακές, ενώ παράλληλα ακολουθούν επιτυχώς τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Άλλωστε, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η ίδια ποζάρει, φορώντας τους πιο στιλάτους συνδυασμούς και οι ακόλουθοί της την αποθεώνουν με τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της. 

 

Νεότερα Άρθρα

Κιμ Καρντάσιαν: Το υπέροχο πάρτι γενεθλίων που ετοίμασε για την κόρη της Νορθ

Her News

Δούκισσα Νομικού: Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να καλύψεις τους μαύρους κύκλους;

HerNewskl

Mπουζούκια : Τα σχήματα που θα δούμε φέτος!

Her News b