HerNews.gr
CELEBRITIES

Δήμητρα Ματσούκα: “Έφτασα στο σημείο να λυπάμαι για ό,τι ήμουν. Ευτυχώς ήρθε η εποχή του Instagram”

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

H Δήμητρα Ματσούκα έκανε  μια εξομολόγηση ψυχής και δεν έκρυψε τίποτα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή. Αρχικά, η Δήμητρα Ματσούκα θέλησε να αναφερθεί στην αναγνωρισιμότητα που κατάφερε να αποκτήσει λόγω της δουλειάς της. Επίσης, μίλησε για την εικόνα της. 

Δήμητρα Ματσούκα-hernews

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το αν θα περίμενε να γίνει τόσο περιζήτητη μετά από είκοσι χρόνια, τονίζοντας πως:

“Το πίστευα μέσα μου, αλλά όχι με τη συγκεκριμένη δουλειά (σ.σ. το Κάτι τρέχει με τους δίπλα). Το αντίθετο βασικά. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα τη δει κανείς αλλά εγώ θα μάθαινα κάτι από κωμωδία, αφού στη σχολή μόνο δραματικούς ρόλους μου έδιναν”.

Η Δήμητρα Ματσούκα προσπάθησε να αποποιηθεί τη σέξι εικόνα της. 

Η ίδια εξομολογήθηκε πως για όσα βιώνει μέχρι σήμερα, υπήρξε ένα τίμημα, καθώς συστήθηκε από την αρχή στην ελληνική τηλεόραση ως “μοιραία γυναίκα”. Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε πως:

“Όχι μόνο τα Μέσα αλλά και δυο-τρεις ρόλοι. Και οι φωτογραφίσεις για αυτούς τους ρόλους στα περιοδικά, που τότε βασίζονταν σε ξένα εξώφυλλα ηθοποιών που όλοι θαυμάζαμε και τις έκλεινε το εκάστοτε κανάλι που φιλοξενούσε την όποια σειρά. Και βέβαια μου την προσέδωσε –όπως λες– κι αυτό που ήμουν από τη φύση μου, η εμφάνισή μου, η φωνή μου, το βάδισμά μου – ό,τι τέλος πάντων ήμουν. Αυτό ήταν το τίμημα. Έφτασα στο σημείο να λυπάμαι για ό,τι ήμουν. Ευτυχώς ήρθε η εποχή του Instagram που με απάλλαξε απ’ όποια ενοχή είχα” .
Δήμητρα Ματσούκα-hernews
Επίσης, προσέθεσε πως “βλέποντας γυναίκες –μικρές και μεγάλες, όμορφες ή όχι, με παιδιά ή άνευ, καλλιτέχνες ή μπα, ποιοτικές ή όχι και τόσο τελικά– να προσπαθούν κατ’ εξακολούθηση να δείξουν ωραίες και ερωτικές και βέβαια να έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, μου φάνηκε συμπαθής η περίπτωσή μου. Άλλωστε ό,τι συνέβη συνέβη χωρίς προσπάθεια ή τακτική”.

 

Νεότερα Άρθρα

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson είναι και πάλι χωρισμένοι

Her News

Η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τις κορούλες της

HerNewskl

Τζορτζ Κλούνεϊ: Πρώην του αποκαλύπτει: «Διασκεδάζαμε πολύ. Ήταν αρκετά άγρια!»

Her News