HerNews.gr
CELEBRITIES

Βάλια Χατζηθεοδώρου: “Θέλει κόπο να είσαι influencer”

Βάλια Χατζηθεοδώρου-hernews

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε ανοιχτά για όλα.

Η ίδια μίλησε για τη συμμετοχή της στο μουσικό show, The Voice. Πιο συγκεκριμενα αναφέρθηκε στην απρόσμενη αποχώρηση της Λάουρα Νάργες και δήλωσε πως:

“Είχα πάρα πολύ άγχος παιδιά, γιατί όντως έγινε τελευταία στιγμή. Το γύρισμα που βλέπετε ήταν Τετάρτη και εμένα Τρίτη βράδυ γύρω στις 21:30 με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως “σκεφτόμαστε επειδή έχει γίνει κάτι έκτατο και η θέση αυτή είναι άδεια, θέλουμε να είσαι στο backstage του Voice“.

Βάλια Χατζηθεοδώρου-hernews

Στη συνέχεια, η Βάλια Χατζηθεοδώρου προσέθεσε πως “το συζητήσαμε λίγο, είπαμε και τα οικονομικά, τις μέρες. Μου λένε πως αύριο στις 12 έχω γύρισμα. Δεν πρόλαβα να αγχωθώ και να το πολυσκεφτώ. Τίποτα, βρέθηκα εκεί”.

Βάλια Χατζηθεοδώρου και Λάουρα Νάργες

Η Βάλια δήλωσε πως “για να είμαι ειλικρινής ένιωσα άβολα, γιατί δεν ήξερα τι έχει γίνει. Ήξερα πως θα πέσει σε εμένα ο κλήρος να πω τι έχει γίνει, χωρίς να ξέρω. Δε σου κρύβω πως το μόνο που ρώτησα είναι αν η Λάουρα Ναργες έφυγε από μόνη της ή έχει να κάνει με εμένα. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ ούτε τυχαία”.
Βάλια Χατζηθεοδώρου-hernews
Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό της influencer, εκείνη έσπευσε να απαντήσει πως:

“Τo να είσαι influencer για ‘μένα είναι λίγο μεγάλη συζήτηση γιατί πρέπει να λέμε influencers αυτούς που πραγματικά επηρεάζουν με κάποιον τρόπο τον κόσμο και όχι για το αν το παπούτσι είναι καλό.Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το Instagram. Ας το πάρουμε από εκεί. Μου αρέσει πάρα πολύ η φωτογραφία. Δε χρησιμοποιώ τα social τόσο για να μοιραστώ σε πιο κοινωνικά θέματα ή για να πω την άποψή μου. Υπάρχουν λογαριασμοί που το κάνουν, αυτοί μπορούν να επηρεάσουν πιο πολύ τον κόσμο, από ότι εγώ που το κάνω σε πιο κοριτσίστικο και γυναικείο επίπεδο. Είναι δουλειά. Θέλει κόπο, δεν είναι απλό παρότι δε το πιστεύει ο κόσμος. Οι εταιρείες έχουν από εσένα κάποιες απαιτήσεις. Η κάθε δουλειά έχει τη δική της δυσκολία” .

Νεότερα Άρθρα

Boy George: Στάζει δηλητήριο γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ επιβιβάστηκε πρώτη στο αεροπλάνο

Her News

Βασίλης Μπισμπίκης: “Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη”

HerNewskl

H Έλενα Γαλύφα είναι θετική στον κορονοϊό!

HerNewskl