HerNews.gr
Ελλάδα

Η Finos Film αποχαιρετά το 2021 με ατάκες, πιο επίκαιρες από ποτέ

Με ένα πανέξυπνο βίντεο που εμπεριέχει κορυφαίες ατάκες, αποχαιρετά το 2021 η Finos Film και υποδέχεται το 2022. Η Finos Film με ένα πανέξυπνο βίντεο στο πνεύμα της εποχής που της κατάστασης, αποχαιρετά το 2021 που μας αφήνει σε λίγα 24ωρα.

Με τίτλο «Ανασκόπηση 2021», το βίντεο της Finos Film παρουσιάζει διαδοχικά τους 12 μήνες της δύσκολης χρονιάς που φεύγει, συνοδευόμενους από μια σκηνή που συνδέεται με τα γεγονότα που ζούμε την συγκεκριμένη περίοδο.

Οι λέξεις «μικρόβια», «μάσκα», «πιστοποιητικό», «μέτρα», «απαγορεύεται» ,σε συνδυασμό με κλασικές κινηματογραφικές ατάκες όπως «Μια ζωή τη έχουμε», δια στόματος κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών, όπως οι Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Σταυρίδης, Δημήτρης Χορν, Ντίνος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Μάρθα Καραγιάννη, Νίκος Ρίζος κ.α., πρωταγωνιστούν σε αυτό το εξαιρετικό εύστοχο οπτικό – ακουστικό παζλ.

Το φινάλε του βίντεο της Finos Film βέβαια δεν θα μπορούσε παρά να μεταφέρει αισιοδοξία..

«Άλλη μια χρονιά με δυσκολίες και πανδημίες έφτασε στο τέλος της, αλλά τελικά όπως και να έρχονται τα πράγματα, η ζωή είναι πάντα όμορφη. Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά!! ».

Νεότερα Άρθρα

Σύγκρουση τρένων: Επτά απανθρακωμένες σοροί βρέθηκαν στο βαγόνι-εστιατόριο

Her News

ΑΑΔΕ: Έρχεται η χριστουγεννιάτικη φορολοταρία με έπαθλα 1,2 εκατ. ευρώ

Her News

Τέμπη: «Η μυρωδιά της καμένης σάρκας μας στοιχειώνει ακόμα» – Συγκλονίζει μαρτυρία εθελοντή διασώστη

HerNews ka