HerNews.gr
CELEBRITIES

Μαρία Καλάβρια: “Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει ήθος, ήμασταν τρία χρόνια μαζί”

Η Μαρία Καλάβρια πήρε θέση για την υπόθεση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το revenge porn.  Η ίδια βρισκόταν σε σχέση με εκείνον για τρία χρόνια. Για αυτόν τον λόγο δε μπόρεσε να μην εκφράσει την άποψη της όσον αφορά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί.

Το διάσημο μοντέλο και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκεται σε μια πολύ δυσμενή θέση. Έτσι, σοκαρίστηκε όταν άκουσε δημόσια την Μαρία Καλάβρια  να μιλάει για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Μαρία Καλάβρια-hernews

Η Μαρία Καλάβρια και οι ανοιχτές δηλώσεις της

Στην κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου και στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η Μαρία Καλαβρία δήλωσε πως:

“Βασικά δεν το ήξερα εγώ. Κάποια στιγμή άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα και με ρωτούσαν αν είμαι εγώ. Δεν είχα καταλάβει τίποτα γιατί δεν παρακολουθώ και τηλεόραση. Εννοείται ότι ο Δημήτρης δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν το συζητάμε καθόλου. Ακόμα κι όταν μου το είπαν, γελούσα. Ο Δημήτρης έχει ήθος, ήμασταν τρία χρόνια μαζί, ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του. Αυτό το πράγμα δεν θα το έκανε. Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές, απορώ γιατί και ο ίδιος ασχολήθηκε. Δεν θα έπρεπε καν να έχει ασχοληθεί με αυτό γιατί δεν υπήρχε και κάποιο τέτοιο θέμα για να ασχοληθεί”.

Μαρία Καλάβρια-hernews 

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε μπόρεσε να μη σχολιάσει τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: 

 

“Την ευχαριστώ πολύ πραγματικά για τη δήλωση που έκανε, με τιμά πολύ. Το παρελθόν σου πάνω από όλα. Απλά να ξέρεις Μαρία κι εσύ κι ο κόσμος που μας βλέπει, δεν έχει να κάνει με το γιατί ασχολήθηκα ή γιατί δεν ασχολήθηκα. Είχε ξεφύγει πάρα πολύ το πράγμα. Είμαι ένα πρόσωπο που εκτίθεμαι στα μέσα το να αφήνουν υπόνοιες κάποιοι για να κάνουν νούμερα ή να ξεχαστεί ένα συμβάν από δικό τους πρόσωπο στο κανάλι είναι πολύ λάθος για εμένα. Είναι μεταφορά προβλήματος και σκιαγραφούσαν εμένα ξεκάθαρα αλλά και το όνομά της, μια γυναίκα με δύο παιδιά. Είναι ντροπή!”.

 

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Κουλιανού για το Instagram: Αγοράζουν ψεύτικα Likes και νομίζουν ότι γίνονται γνωστοί

Her News

Βάλια Χατζηθεοδώρου: “Θέλει κόπο να είσαι influencer”

HerNewskl

Γιώργος Καπουτσίδης: “Γιατί είναι κακό η φωνή μου να είναι πιο λεπτή ή γιατί είναι κακό να παίζω με κούκλες”

HerNewskl